12.12.2018 Tikkurila vahvistaa kestävien palosuojatuotteiden valikoimaansa puupinnoille kehitetyllä huippuluokan Fontefire WF Clear -lakalla

Luonnonkauneutensa vuoksi puun käyttö rakennusten arkkitehtonisissa elementeissä on lisääntynyt. Varmistaakseen puusta valmistettujen sisäpintojen mahdollisimman korkean palosuojauksen tason, Tikkurila tuo markkinoille vesiohenteisen palosuojalakan, Fontefire WF Clear.

Lue lisää

 

30.11.2018 Puun oma sävy on suomalaisten suosikki saunassa

Suomalaiset ovat saunakansaa. Koko maassa saunoja on eri arvioiden mukaan reilusta kahdesta miljoonasta 3,2 miljoonaan. Mutta minkä sävyisissä saunoissa nautimme lempeistä löylyistä? Tikkurila kartoitti toteuttamassaan tutkimuksessa suomalaisten suosikkisaunasävyt.

Lue lisää

 

28.11.2018 Tikkurila käynnistää Suomen toimintojen uudelleensijoittamisen suunnittelun

Tikkurila Oyj Lehdistötiedote 28.11.2018 klo 12.00 (CET+1) Tikkurila suunnittelee Vantaan Tikkurilassa sijaitsevien Suomen toimintojen uudelleensijoittamista ja nykyisen toiminta-alueen laajempaa kehittämistä tehtaiden elinkaaren lähestyessä loppupäätään. Pääkonttori muuttaa jo vuoden 2019 alkupuolella jatkuvien sisäilmaongelmien johdosta.

Lue lisää

 

22.11.2018 Edelläkävijä valitsee kirkkaita värejä – Tikkurilan vuoden 2019 väri on K319 Flamingo

Tikkurilan vuoden 2019 väri on K319 Flamingo. Tikkurilan väriraadin valitsema värikokoelma katsoo positiivisin mielin kauas tulevaisuuteen ja tuo muotimaailmasta vaikutteita sisustukseen yllättävilläkin väriyhdistelmillä.

Lue lisää

 

6.11.2018 Tikkurilan uusi Fontefloor PU Cem -pinnoitejärjestelmä tarjoaa erinomaisen suojan betonisille teollisuuslattioille

Fontefloor PU Cem on kovaan käyttöön tarkoitettu pinnoitusjärjestelmä, jolla on erinomainen kemikaalien ja kulutuksenkestävyys. Se on erityisesti suunniteltu käytettäväksi elintarviketeollisuudessa ja etenkin tiloissa, joissa lattiat altistuvat kemikaaleille tai orgaanisille ja epäorgaanisille hapoille. Se myös suojaa lattioita suolalta, emäksiltä, rasvoilta, öljyiltä ja vedeltä.

Lue lisää

 

17.10.2018 Vietämme jopa 90 prosenttia sisätiloissa – Tikkurila mukana puhtaamman sisäilman kehittämisessä

Ihmiset viettävät noin 90 prosenttia ajastaan sisätiloissa, kotona, koulussa, työpaikalla ja julkisissa tiloissa.* Tästä syystä sisäilman laatu on erittäin tärkeää ihmisten terveyden kannalta. Tikkurila on liittynyt mukaan sisäilman laatua kehittävään Indoor Air Quality Ecosystem (IAQe) -hankkeeseen.

Lue lisää

 

Seuraavat


Tarvitsetko lisätietoja?

Ota yhteyttä:

Nina Kaijasilta
+358 20 191 2173
nina.kaijasilta (at) tikkurila.com