TUOTESELOSTE
2.1.2006

Temadur Elastic Extra

 
Tikkurila Industry 9L
TYYPPI
Kaksikomponenttinen lisäaine polyuretaanimaaleihin maalipinnan joustavuuden parantamiseksi.
SOVELTUVUUS
Käytetään lisäämään TEMADUR polyuretaanimaalien ja -lakkojen joustavuutta, kimmoisuutta ja iskunkestävyyttä. Suositellaan käytettäväksi joustavia tai säröilylle alttiita muovilaatuja maalattaessa. Ei heikennä pinnoitteen säänkestävyyttä.
KÄYTTÖKOHTEET
-

TEKNISET TIEDOT
Värikartat
TEMADUR ELASTIC EXTRA on väritön. Sitä voidaan käyttää sävyttämättömänä tai tuote voidaan haluttaessa myös sävyttää TEMADUR TCL -perusmaaleista saataviin sävyihin. Sävyttämättömänä TEMADUR ELASTIC EXTRA saattaa heikentää maalin peittokykyä.
Riittoisuus
Suositeltavat käyttömäärät: TEMADUR ELASTIC EXTRAa, johon on lisätty kovete, lisätään 30 tilavuus-% TEMADUR maaliseoksen määrästä.
Sekoitussuhde
Lisäaine 5 tilavuusosaa 990 1264
Kovete 1 tilavuusosa 008 7590
Tiheys
1,05 kg / l seos
Tuotekoodi
990 1264

KÄYTTÖOHJEET
Käsittely
Lisää erikseen kovete maaliin sekä TEMADUR ELASTIC EXTRAan. Yhdistä seokset ja sekoita huolellisesti. Ohenna tarpeen mukaan Ohenteella 1048 ja aloita maalaustyö.

Huom! Älä käytä TEMADUR ELASTIC EXTRAa muuten kuin maaliin/lakkaan lisättynä.
EU VOC -raja-arvo
Haihtuvien orgaanisten yhdisteiden määrä 450 ± 20 g/litra maalia.

KÄYTTÖTURVALLISUUS
Noudatettava varoitusetiketin ohjeita. Tuotteen käyttöturvallisuustiedotteessa on selostettu tarkemmin käyttöön liittyvät vaarat ja tarpeelliset suojaustoimenpiteet. Käyttöturvallisuustiedote on saatavilla TIKKURILA OYJ:ltä. Ainoastaan ammattikäyttöön.
KäyttöturvallisuustiedoteTakaisin