Palvelut


Tikkurila tarjoaa asiakkailleen asiantuntijapalveluita, joilla varmistetaan, että maalaukset ja pinnoitukset kestävät ja että tuotanto toimii tehokkaasti.

Asiantuntijamme voivat osallistua hankkeiden ja tuotteiden valmistusprosessin valvontaan terästyön laatuasteiden tarkastuksesta aina valmiin pintakäsittelyn tuotteen laadunvarmistusmittauksiin pintakäsittelylaitoksessa sekä käyttöönottotarkastuksiin kohteessa.

Tikkurilan Pro Service on ammattilaisille ja teollisuudelle suunniteltu laaja palvelukokonaisuus. Palvelumme kattavat eri ammattikuntien ja teollisuuden tarpeet – tarvitset sitten neuvontaa, asiantuntijapalveluita, koulutusta, värisuunnittelua, materiaaleja tai muita alan ammattilaisia.

Ota yhteyttä >>


Tekninen palvelu

Tikkurila toimii tiiviissä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa myös pintakäsittelyn teknisiin kysymyksiin liittyen. Tikkurilan tekninen tukipalvelu on maan laajin lajissaan. Sen avulla asiakkaamme löytävät optimoidun teknisen ratkaisun ja voivat aina tarvittaessa tukeutua maan johtaviin pintakäsittelyalan asiantuntijoihin ja heidän tukeensa.

Katso Teknisen Palvelun yhteystiedot >>

Kustannus- ja VOC-laskurit

Laskentaohjelmat on tarkoitettu alustavaan liuotinpäästöjen ja kustannusten kartoitukseen. Ohjelmasta saatu laskennallinen tulos saattaa poiketa todellisista päästöistä tai kustannuksista, johtuen eri sävyjen erilaisista lukuarvoista.


VOC-laskurit >>

Tikkurila-opisto

Tikkurilan teknisellä palvelulla on pitkät perinteet kouluttamisesta - asiakaskoulutuksia on järjestetty 30 -luvulta lähtien. Nykyisin toimimme tiiviissä yhteistyössä eri oppilaitosten ja järjestöjen kanssa. Asiakkaillemme järjestämme yksilöllisesti suunniteltuja koulutuksia asiakkaan toiveiden ja tarpeen mukaan - koulutus voi sisältää esimerkiksi pintakäsittelyn huomioimista suunnittelussa, laadunvalvontaa, standardeja, korroosion teoriaa, maalien kemiaa, esikäsittelyitä, työturvallisuutta tai ihan käytännön maalauskoulutusta.

Kartuta osaamistasi >>

Väripalvelut

Tikkurila on värien ja sävytysteknologian hyödyntämisen edelläkävijä. Väri- ja sävytyspalvelumme auttavat löytämään juuri oikean sävyn Tikkurilan tuotteisiin. Samalla asiakkaamme voivat luottaa siihen, että valittu sävy soveltuu myös teknisesti käyttökohteeseen ja kestää aikaa siinä missä kohteeseen valittu oikea tuotekin.

Tutustu väripalveluihin >>

Asiakaslehdet

Impulssi ja Tikkurilan Viesti

Tikkurilan Viesti on suunnattu maalausalan ammattilaisille. Impulssi on lehti teollisuusmaalijälleenmyyjille.

Lue lehtiä verkossa >>

Esite- ja muu tukimateriaali

Teollisen maalauksen esitteet, oppaat, värikartat ja videot löydät täältä.

Valvonta

Maalaustyön valvojalla on erittäin tärkeä rooli maalausprojektissa. Hyvin usein projektin eri työvaiheet ovat ristiriidassa maalaustyön kanssa. Oikein suoritetun maalaustyön merkitystä tuotteen kestävyydelle ja lopputuloksen laadulle ei aina ymmärretä. Työn valvonta varmistaa, että työ tehdään oikein ja poikkeamista raportoidaan. Tilastojen mukaan jopa 95 % maalipinnan vioista johtuu puutteellisesta esikäsittelystä tai maalaustyönaikaisista virheistä.

Tutustu valvontapalveluun >>

Tarkastus

Teemme laadunvarmistuskokeita ja – mittauksia tarpeen mukaan hankkeisiin jossa olemme mukana esimerkiksi suunnittelijana tai valvojana tai täysin erillisenä, jolloin tilaajana voi olla urakoitsija tai joku muu taho.

Lue lisää tarkastuspalveluista >>