Yki Aitokivi

Yki Aitokivi on sävytettävä kivipinnoite sokkeleihin.


Tuotteessa on neljä vakioväriä: vaalea kalkkikivi, harmaa graniitti, musta gabro ja punainen graniitti. Vakiovärejä voit käyttää sellaisenaan. Vaaleaa kalkkikiveä ja harmaata graniittia voi lisäksi sävyttää Yki Aitokivi -värikartan 25 sävyyn. Alustan väri kuultaa aina hieman läpi kivipinnoitteesta, siksi alusta on joko pohjamaalattava värikartassa suositellulla sävyllä tai  ylitasoitettava ko. sävyyn sävytetyllä Yki Värilaastilla. Näet suositellun pohjamaalin sävyn valitsemasi kivipinnoitesävyn alla.


Huom! Kivipinnoitteen kivirouhe on luonnontuote, ja sen väri vaihtelee louhitun kivierän mukaan. Yki Aitokiven pinta on rouheinen.


VakioväritYki Aitokivi -sävytettävät väritHUOM!

Näytöllä esitettävät värit on saatu aikaan sähköisesti. Ne eivät korvaa aitoja värimalleja, sillä värin kokemiseen vaikuttavat mm. materiaalin pinta ja kiilto sekä valaistus. Valitse aina lopullinen väri kaupan värikartoista siinä ympäristössä ja niissä olosuhteissa, joihin väri valitaan. Monitori toimii värillisen valon lähteenä, värilastu (maali seinässä) valon värillisenä heijastajana.Suositeltavat tuotteet