Color Now 2018 – Ideoita värien rakastajille

Luota omaan värisilmääsi

   

"Pensselin kastaminen maaliin ja oman kädenjäljen näkeminen on sekä palkitsevaa että rentouttavaa. Rauhoittuminen ja käsillä tekeminen ovat näkyvissä vuoden 2018 Color Now -värikokoelmassa. Juurevat sävyt saavat inspiraationsa luonnosta. Vuoden väri N405 Ruukku henkii käsityöläisperinteitä ja saa tilan kuin tilan hehkumaan. 

Oman värimaailman löytäminen alkaa rohkeudesta kokeilla. Luota omaan värisilmääsi. Aloita yhdestä seinästä ja katso, mitä värit saavat aikaan."

Marika Raike, Tikkurilan designpäällikkö

Inspiroidu vuoden ajankohtaisimmista sävyistä

  Tutustu väriraadin jäseneen

   

Nina Bruun
tanskalainen trendianalyytikko ja sisustusvaikuttaja

”Harmaan ja valkoisen voittokulku on taittumassa, kun sisustajat ympäri Pohjoismaita ovat alkaneet valikoida vaaleiden sävyjen sijaan persoonallisempia paletteja. Väreistä on jälleen muodostumassa tapa ilmaista itseään. Työskentelen suunnittelijana jatkuvasti värien parissa ja nyt halusin maalata kotini seinät syvillä sävyillä turvallisten valkoisten sijaan. Runsas Ruukun sävy on mielenkiintoinen yksityiskohta muuten vaaleassa olohuoneessani”

Katso toteutuksia ajankohtaisilla sävyillä

  


Tilaa ilmainen Color Now -sisustuslehti!

Nyt voit tilata ilmaiseksi ensimmäisten joukossa Tikkurilan Color Now -sisustuslehden. 80-sivuinen lehti pursuaa ideoita värien rakastajille, vuoden ajankohtaisimmat sisustussävyt, mielenkiintoiset henkilöhaastattelut ja inspiroivat kohteet. Kerro yhteystietosi, niin postitamme lehden kotiovellesi maksutta.

TILAA LEHTI ILMAISEKSI >>