COLOR NOW 2017

Vuoden väri on Angora H466

Tikkurila valitsee vuosittain vuoden värin, johon kiteytyy ajassa olevia trendejä, ilmiöitä ja tunnelmia. Tämän vuoden väri on elegantti Angora H466.Tikkurilan Vuoden väri 2017 on tyylikäs Angora H466. Se huokuu ranskalaista charmia mutkattomasti ajan hengessä. Angora ei ole äänekäs julistus vaan kaunis ja raikas yleisväri, joka sopii moneen kotiin ja tunnelmaan. Sisustajalle Angora on käytännöllisen neutraali valinta, olematta koskaan tylsä tai lattea. Pehmeä Angora H466 ja siihen sointuvat sävyt löytyvät Color Now 2017 Hazy-värikokoelmasta.

Tikkurilan vuoden värin ja värikokoelmien valitsijaraatiin kuuluivat tänä vuonna muotisuunnittelija Teemu Muurimäki, sisustussuunnittelija ja -bloggaaja Susanna Vento sekä Tikkurilan designpäällikkö Marika Raike. Värin valinta perustui tuomareiden luomiin moodboardeihin, johon he valitsivat mieleisiään värejä ja materiaaleja. Moodboardeista löytyi niin englantilaista kartanoromantiikka, rustiikkia käsityöläisyyttä kuin tehdasmiljööestetiikkaa.

Katso miten vuoden väri valittiin
Tilaa ilmainen Color Now -sisustuslehti!

Nyt voit tilata ilmaiseksi ensimmäisten joukossa Tikkurilan Color Now -sisustuslehden. 80-sivuinen lehti pursuaa ideoita värien rakastajille, vuoden ajankohtaisimmat sisustussävyt, mielenkiintoiset henkilöhaastattelut ja inspiroivat kohteet. Kerro yhteystietosi, niin postitamme lehden kotiovellesi maksutta.

TILAA LEHTI ILMAISEKSI >>Helpota värin valintaa ja tilaa A4-värimalli!

Color Now 2017 - ja Tunne Väri -kartan sävyistä on nyt saatavilla A4-kokoiset aidot värimallit. Niillä on helpompi nähdä, miltä tuleva värisävy näyttää kodin seinäpinnalla. Voit olla varma, että lastu ja seinän maalipinta ovat samaa sävyä valaistuksesta riippumatta. Tilaa värimalli 1,90 € / kpl + käsittelymaksu.