COLOR NOW 2017

Inspiroidu värikokoelma Hazyn murretuista pastellisävyistä, jotka tuovat kotiisi valoa ja lämpöäHazy-värikokoelma koostuu hienostuneista rikotuista värisävyistä, jotka huokuvat englantilaisen kartanoromantiikan henkeä.  Yhdistä rohkeasti maskuliinisia sävyjä herkkiin pastelleihin. Värikokoelmaan kuuluu myös vuoden väri Angora.

Viileät rikotut pastellit 2017
Muotisuunnittelija Teemu Muurimäki loi yhdessä raadin kanssa Hazy-värikokoelman

Teemu Muurimäen kokoama Hazy-värikokoelma yhdistelee nuden, sammaleen, haalistuneen roosan ja harmaan sävyjä. Raadissa oli myös mukana sisustussuunnittelija Susanna Vento ja Tikkurilan Designpäällikkö Marika Raike.

”Koen, että muodin mustanpuhuva väriskaala alkaa taas saada rinnalleen pehmeämpää, joskin tummien värien yhä hallitsemaa sävymaailmaa. Kontrastina tehostin asetelmaa punaisella, joka antaa ihastuttavasti särmää viileille väreille.”

Teemu Muurimäki, muotisuunnittelija


Teemu Muurimäki on Marimekon vaatesuunnittelija ja miestenvaatemerkki Formal Fridayn luova johtaja. Muurimäki tunnetaan myös eleganteista juhla- ja hääpuvuistaan sekä työstään mm. Giorgio Armanin ja Dolce & Gabbanan muotitalojen suunnittelijana.

Katso video ja sukella Hazy-värikokoelman tunnelmaan
Tilaa ilmainen Color Now -sisustuslehti!

Nyt voit tilata ilmaiseksi ensimmäisten joukossa Tikkurilan Color Now -sisustuslehden. 80-sivuinen lehti pursuaa ideoita värien rakastajille, vuoden ajankohtaisimmat sisustussävyt, mielenkiintoiset henkilöhaastattelut ja inspiroivat kohteet. Kerro yhteystietosi, niin postitamme lehden kotiovellesi maksutta.

TILAA LEHTI ILMAISEKSI >>Helpota värin valintaa ja tilaa A4-värimalli!

Color Now 2017 - ja Tunne Väri -kartan sävyistä on nyt saatavilla A4-kokoiset aidot värimallit. Niillä on helpompi nähdä, miltä tuleva värisävy näyttää kodin seinäpinnalla. Voit olla varma, että lastu ja seinän maalipinta ovat samaa sävyä valaistuksesta riippumatta. Tilaa värimalli 1,90 € / kpl + käsittelymaksu.