COLOR NOW 2017

Inspiroidu Growth-värikokoelman rohkeista sävyistäGrowth-värikokoelmassa korostuvat luonnon valtaaman kaupungin sävyissä hehkuvat syvät vihreän sävyt kontrastinaan rouhea Tomaatti ja viileä Piparjuuri. Keltaiseen vivahtavan Piparjuuren kuulas keveys luo uskoa tulevaan ja viittaa uuteen alkuun.

Vuoden 2017 voimakkaat värit
Marika Raike valitsi yhdessä raadin kanssa vuoden ajankohtaisimmat sisustussävyt

Yksi kolmesta Color Now 2017 –väripaletista leikkii ajatuksella, jossa urbaani maisema saa uudet värit luonnon ottaessa vallan. Color Now 2017 -värejä oli valitsemassa muotisuunnittelija Teemu Muurimäki, sisustussuunnittelija Susanna Vento ja Tikkurilan designpäällikkö Marika Raike.

”On kiinnostavaa kuvitella, mitä tapahtuisi, kun luonto ihmisten kadottua ottaa kaupungit valtaansa. Poimin moodboardiini värikkäitä kukkakuoseja ja ajankohtaisia luonnonmateriaaleja kuten bambua, korkkia ja puuta jäljitelevää keramiikkaa. Koen, että parhaat yhdistelmät syntyvät japanilaisen wabi-sabi-aatteen hengessä: vasta epätäydellisyys tekee kohteesta täydellisen ja siksi esimerkiksi taiteilijan siveltimen jälki saa reilusti näkyä sekä kankaissa, että sisutuksen maalausefekteissä."

Marika Raike, Tikkurilan designpäällikkö


Marika Raike on Tikkurilan designpäällikkö. Raike vastaa Tikkurilan värikokoelmien ja värijärjestelmien luomisesta ja kehittämisestä sekä muun muassa Tikkurila-brändin visuaalisesta ilmeestä ja uusista maalausvinkeistä.

Katso video ja sukella Growth-värikokoelman tunnelmaan
Tilaa ilmainen Color Now -sisustuslehti!

Nyt voit tilata ilmaiseksi ensimmäisten joukossa Tikkurilan Color Now -sisustuslehden. 80-sivuinen lehti pursuaa ideoita värien rakastajille, vuoden ajankohtaisimmat sisustussävyt, mielenkiintoiset henkilöhaastattelut ja inspiroivat kohteet. Kerro yhteystietosi, niin postitamme lehden kotiovellesi maksutta.

TILAA LEHTI ILMAISEKSI >>Helpota värin valintaa ja tilaa A4-värimalli!

Color Now 2017 - ja Tunne Väri -kartan sävyistä on nyt saatavilla A4-kokoiset aidot värimallit. Niillä on helpompi nähdä, miltä tuleva värisävy näyttää kodin seinäpinnalla. Voit olla varma, että lastu ja seinän maalipinta ovat samaa sävyä valaistuksesta riippumatta. Tilaa värimalli 1,90 € / kpl + käsittelymaksu.