COLOR NOW 2017

Luo sisustukseen uusi ilme  yhdistelemällä Clay-värikokoelman maanläheisiä sävyjäRustiikkinen Clay-kokoelma muistuttaa meitä juuristamme sekä yhteydestä luontoon ja käsillä tekemiseen. Sisustajien suosima lämmin terrakotta näyttää erityisen hyvältä kulta- ja metallivärien seurassa.

Vuoden 2017 rustiikkiset sävyt
Susanna Vennon valitseman värikokoelman poltetut ja lämpimät sävyt ovat ajattomia


Sisustussuunnittelija Susanna Vento oli mukana valitsemassa Color Now 2017 –värikokoelmia ja ihastui lämpimään ja pestyn haalistuneeseen värimaailmaan. Mukana raadissa oli myös muotisuunnittelija Teemu Muurimäki ja Tikkurilan designpäällikkö Marika Raike.

”Poimin moodboardiini selkeitä ja ajattomia värejä, joihin on mahdoton kyllästyä. Uskon, että sisustuksessa matkataan nyt kirkkaan valkoisesta sävymaailmasta kohti lämpimämpiä beigen ja hiekan sävyjä. Niiden rinnalla toimivat erityisesti vihreä ja sininen, jotka saavat tylsänä pidetyn beigen loistamaan!”

Susanna Vento, sisustussuunnittelija ja -bloggaaja


Susanna Vento on sisustussuunnittelija, joka tunnetaan Varpunen-sisustusblogistaan ja yhteistyöstään lukuisten designmerkkien kanssa. Sisustajana Vento suosii klassisia ratkaisuja, mutta yhdistelee ronskisti designia ja kierrätystavaraa.

Katso video ja sukella Clay-värikokoelman maailmaan
Tilaa ilmainen Color Now -sisustuslehti!

Nyt voit tilata ilmaiseksi ensimmäisten joukossa Tikkurilan Color Now -sisustuslehden. 80-sivuinen lehti pursuaa ideoita värien rakastajille, vuoden ajankohtaisimmat sisustussävyt, mielenkiintoiset henkilöhaastattelut ja inspiroivat kohteet. Kerro yhteystietosi, niin postitamme lehden kotiovellesi maksutta.

TILAA LEHTI ILMAISEKSI >>Helpota värin valintaa ja tilaa A4-värimalli!

Color Now 2017 - ja Tunne Väri -kartan sävyistä on nyt saatavilla A4-kokoiset aidot värimallit. Niillä on helpompi nähdä, miltä tuleva värisävy näyttää kodin seinäpinnalla. Voit olla varma, että lastu ja seinän maalipinta ovat samaa sävyä valaistuksesta riippumatta. Tilaa värimalli 1,90 € / kpl + käsittelymaksu.