VÄRISUUNNITTELIJA NEUVOO:

Miten saan takuuvarmasti juuri haluamani sävyn?Varmista, että maalisi sävytetään Tikkurilan sisäseinämaaliin. Vain silloin saat täsmälleen saman sävyn kuin Tikkurilan Tunne Väri -värilastussa – ja lopputulos seinässä on juuri sitä mitä haluat.

Mitä Tikkurilan Sävylupaus käytännössä tarkoittaa?

Kun valitset Tikkurilan sisäseinämaalin ja sävytät sen Tunne Väri -kartan sävyyn, voit olla varma, että valitsemasi väri toistuu kotisi seinässä täsmälleen samanlaisena kuin värilastussa – kaikissa valaistusolosuhteissa.


Tikkurilan ainutlaatuinen sävytysjärjestelmä

Tunne Väri -karttamme värilastujen valmistuksessa käytetään kehittämäämme ainutlaatuista, standardoitua värikarttamaalia. Lastut sävytetään samalla sävytysjärjestelmällä kuin mitä käytetään kaupassa valitsemasi Tikkurilan maalin sävytyksessä. Värisävyt tarkistetaan aina eri valonlähteiden alla ennen värikartan valmistamista.

Tikkurilan ainutlaatuisen sävytysjärjestelmän ansiosta voimme taata, että Tikkurilan maalit ja sävylastut ovat täsmälleen samaa sävyä valaistuksesta riippumatta. Näin varmistamme sen, että saat seinääsi juuri sen värisävyn, jonka olet värilastulla valinnut.

Tunne Väri -kartan sävyt on räätälöity Tikkurilan maaleja varten.

Tikkurilan laadukkaisiin seinämaaleihin voit luottaa. Harmony-sisustusmaalilla saat kauniin täyshimmeän pinnan olo- ja makuuhuoneen seiniin. Luja-maali on paras valinta tilaan, joka on alttiina lialle, kosteudelle ja kovalle rasitukselle. Hillityn himmeä Joker-sisustusmaali turvallinen, vähäpäästöinen ja loistava valinta esimerkiksi lastenhuoneeseen. Puolihimmeä Remontti-Ässä on erinomainen seinämaali keittiöön, eteiseen ja muihin erityistä pesunkestoa vaativiin tiloihin.Mietitkö sävyä? Varmista värin valinta ja tilaa Tikkurilan iso A4-värimalli!


UUTUUS: Kätevä A4-värimalli

Nyt Tikkurilan suosituista Tunne Väri -kartan sävyistä on saatavilla isot A4-kokoiset aidot värimallit. Niillä on helpompi nähdä, miltä tuleva värisävy näyttää kodin seinäpinnalla ja koemaalausta ei tarvita.

Klikkaa alla olevaa linkkiä, valitse sävy valikoista ja tilaa värimalli kirjeitse suoraan kotiisi edullisesti 1,90 € kappalehintaan + käsittelymaksu 2,90 €.