TUOTESELOSTE
16.1.2013
(entinen pvm. 23.11.2012)
 

Presto Ikkunakitti

TYYPPI
Vesiohenteinen, päällemaalattava nopeasti kuivuva erikoiskitti ikkunoiden ja ovien lasituskittaukseen ulko- ja sisätiloissa.
SOVELTUVUUS

Ikkunanpuitteet sisä- ja ulkotiloissa. Kitattu pinta voidaan maalata mm. Unica Akvalla, Teho Ikkunamaalilla, Helmi Kalustemaalilla tai Maalarin Valkolakalla.


Soveltuu myös sisäseinien ja -kattojen saumaukseen ja pienien halkeamien täyttöön. Voidaan päällemaalata Tikkurilan sisäseinä- ja kattomaaleilla.
KÄYTTÖKOHTEET
Ikkunoiden lasitus sekä pienehköjen rakojen ja halkeamien täyttö puualustoilla. Soveltuu myös lasi-, maali-, PVC ja sinkityille teräspinnoille.

TEKNISET TIEDOT
Tuote on vesiohenteinen
Maalaustuoteryhmä 2012
82 Vesiohenteiset tasoitteet, kitit ja silotteet RL 01...04 , 83 Vesiohenteiset tasoitteet, kitit ja silotteet RL 05 (RT-luokitus)
87 Elastiset maalipinnoitettavat kitit sisätiloissa
Värisävyt
Lähes valkoinen.
Riittoisuus
Ikkunoiden lasituksessa n. 100 g/m.
Pakkaukset
300 ml tuubi.
Ohenne
Vesi
Työtapa

Levitys kittipistoolilla.

Kuivumisaika, +23 °C ilman suht. kosteus RH 50 %

Kitti on pintakuiva 1-2 tunnin kuluttua. Päällemaalattavissa aikaisintaan 8 tunnin kuluttua levityksestä. Lopullinen kovettuminen tapahtuu olosuhteista ja kerrospaksuudesta riippuen 2-10 päivässä.

Tiheys
1,6 kg/l, ISO 2811
Varastointi
Suojattava pakkaselta.

KÄYTTÖOHJEET
Käsittelyolosuhteet
Käsiteltävän pinnan on oltava kuiva, lämpötilan vähintään +5°C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %.
Esikäsittely
Poista kittiurasta ja puupinnalta irtoava ja lohkeileva kitti ja maali kaavinraudalla. Hio tai teräsharjaa pinta puhtaaksi.
Käsittely
Pohjusta kittiurien paljaat puupinnat ulkona Valtti Pohjusteella tai Valtti Akvabasella. Pohjamaalaa kittiurat ulkona Unica Akvalla tai Teho Ikkunamaalilla, sisällä Unica Akvalla, Helmi Pohjamaalilla, Jehulla tai Otexilla. Leikkaa tuubin kärki viistoksi veitsellä riittävän suureksi, jotta kitti täyttää kertalevityksellä koko kittiuran. Aseta tuubi kittipistooliin ja levitä Presto Ikkunakitti suoraan tuubista kittiuraan.

Pintamaalaa kittipinta ulkona Unica Akvalla tai Teho Ikkunamaalilla, sisällä Unica Akvalla, Helmi Kalustemaalilla tai Maalarin Valkolakalla 2 kertaa aikaisintaan 8 tunnin kuluttua kittauksesta. Maalauksen on ulotuttava 1–2 mm lasin päälle.
Työvälineiden puhdistus
Puhdista työvälineet vedellä ja saippualla.

KÄYTTÖTURVALLISUUS
Tuotetta ei ole luokiteltu vaaralliseksi. Tuotteesta on saatavilla käyttöturvallisuustiedote. Käyttöturvallisuustiedote

YMPÄRISTÖNSUOJELU JA JÄTEHUOLTO
Vie tyhjät, kuivat pakkaukset kierrätykseen tai yleiselle kaatopaikalle. Toimita nestemäinen maalijäte ongelmajätteiden keräilypisteeseen.
KULJETUS
VAK/ADR: ei luokiteltu
joa280812 / kmm080113 / hsa280812 / 001 6569