Tikkurilan uusi Tunto Kivi: Aitoa luonnonkiveä sisäseinille

Tunto Kivi seinäruudukko

Tikkurilan Tunto-struktuuripinnoitteet tarjoavat persoonallisia sisustusratkaisuja. Sarjan uusin tulokas Tunto Kivi on sävytettävä, eläväpintainen efektituote, jossa on aitoa luonnonkivirouhetta. Tuotteessa yhdistyvät luonnon jäljittelemätön kauneus ja aidon materiaalin arvokkuus.

 

Tunto Kivi sopii sisäseinille, myös kosteisiin tiloihin (ei suoraan vesirasitukseen) ja esimerkiksi takkojen pinnoittamiseen (lue lisää takkojen ja saunan palomuurien pinnoittamisesta ja maalaamisesta). Siitä on saatavilla neljä perusväriä suoraa Suomen luonnosta: vaalea kalkkikivi, musta gabro sekä punainen ja harmaa graniitti.


Tunto Kivi on patentoitu tuote (patentti FI123441).

 

Kivi muuntuu moneksi

Vaalea ja harmaa kivipinnoite voidaan sävyttää uudistuneen Tunto-värikartan mukaan 25 kiviväriin, jolloin suomalainen peruskallio muovautuu vaikka ylelliseksi rubiiniksi.


Kivipinnoitteen levitys onnistuu teräslastalla. Suuremmilla pinnoilla kahteen kertaan levityksellä lopputuloksesta tulee tasaisin. Tällöin toinen kerros kannattaa hiertää muovihiertimellä.


Tunto kiven levitys

Tunto_Kivi_14kg

Tunto Kivi

 

Uudet ja ennen maalatut betoni-, rappaus-, tiili-, puukuitulevy-, kipsilevy- ja lastulevypinnat. Soveltuu myös kosteisiin tiloihin, ei suoraan vesirasitukseen.

Tuote on himmeä
Tuote soveltuu sisäseiniin Tuote on vesiohenteinen Työväline: ruisku Työväline: teräslasta
Tuotteen riittoisuus karkealla pinnalla
4,5
kg/m²
Tuotteen riittoisuus sileällä pinnalla
2,5
kg/m²