Taika Stardust - Ripaus taikapölyäTikkurila laajentaa Taika-efektituoteperhettä uudella tulokkaalla

Uusi Taika Stardust on hopea- tai kultakimalteita sisältävä vesiohenteinen, läpinäkyvä kimallelasyyri seinä- ja kattopinnoille. Sitä käytetään maalipinnan päällä tuomaan pinnalle metallin säihkettä. Kiilloltaan Taika Stardust on täyshimmeä.

Hopea- ja kultakimalteiden efekti on hienostunut ja hienovarainen ja vaatii erottuakseen riittävän valaistuksen. Jotta Taika Stardustin herkkä kauneus tulisi esiin, tarvitaan sivuvalo, luonnonvalo tai hyvä kohdevalaistus.


Taika Stardustia ei sävytetä - siitä löytyy valmiina kaksi vakiosävyä, kulta ja hopea. Käytettävän sisustusmaalin väri vaikuttaa ratkaisevasti lopputulokseen. Taika Stardust on omiaan korostamaan Harmony-sisustusmaalin täyshimmeää pintaa, mutta tuotetta voidaan käyttää myös muiden sisustusmaalien päällä.

Tuote soveltuu seinäpinnoille asuin-, toimisto- ja liiketiloissa sekä muissa kuivissa tiloissa. Sitä voidaan käyttää myös kattojen koristeluun. Taika Stardustilla voidaan myös maalata sablonin avulla, jolloin työvälineeksi soveltuu parhaiten normaali pieni tela tai sivellin. Vaahtomuovisia työvälineitä emme suosittele.

Näin käytät Taika Stardustia

Taika Stardust sekoitetaan hyvin ennen käyttöä. Tuote levitetään ristiin rastiin telalla tai siveltimellä tasaisesti koko käsiteltävälle pinnalle. Erillistä rajausmaalausta ei tehdä, vaan rajaukset tehdään työn edetessä. Märälle tuotteelle ominainen maitomaisuus häviää pinnan kuivuessa. Pinta voidaan käsitellä uudelleen noin vuorokauden kuluttua, jos halutaan lisää säihkettä. Pinta on käyttöönottokuiva noin kahden vuorokauden kuivumisen jälkeen. Kokeile Stardustia ensin esim. paksulle pahville tai muulle harjoitusalustalle.


Harmony 7.2L

Harmony, sisustusmaali

Samettimaisen täyshimmeä M1-luokkaan kuuluva kuivien tilojen seinä- ja kattomaali. Harmony on lähes hajuton vesiohenteinen akrylaattimaali, joka kestää puhdistusta ja jonka tasaisen himmeä pinta antaa anteeksi pienet alustan epätasaisuudet.

Tuote on täyshimmeä
Tuote soveltuu sisäseiniin Tuote soveltuu sisäkattoon Tuote on vesiohenteinen Työväline: tela Työväline: ruisku Työväline: sivellin
Tuotteen riittoisuus karkealla pinnalla
7
m2/l
Tuotteen riittoisuus sileällä pinnalla
12
m2/l
Taika Stardust hopea 1L

Taika Stardust

Läpikuultava, täyshimmeä, akrylaattipohjainen efektilasyyri.

Tuote on täyshimmeä
Tuote soveltuu sisäseiniin Tuote on vesiohenteinen Työväline: tela Työväline: sivellin
Tuotteen riittoisuus karkealla pinnalla
6
m²/l
Tuotteen riittoisuus sileällä pinnalla
10
m²/l