Syksyn uutuudet

Syksy tuo mukanaan toivottuja väri- ja tuoteuutuuksia. Tutustu täydellisen mustaan Black-tehosteseinämaaliin ja kuumuutta kestävään takka- ja palomuurimaali Muuriin. Uusi Anti-Dust pitää betonipölyn poissa ja Multistop-pohjamaali valkoiset puupinnat raikkaina.

Teemme sointuvan sisustamisen entistä vaivattomammaksi kahdella uudella sisustuskonseptilla. Tikkurilan Duett on moderni tapetti- ja maalimallisto, jonka avulla kaunistat kotisi helposti. Olemme aloittaneet nyt syksyllä myös yhteistyön Vallila Interiorin kanssa ja valmisverhokuoseihin löytyy Vallilan suunnittelijan valitsema sopiva maalisävy.

Harmaan voittokulku jatkuu ja suositun Deco Grey -värikartan lisäksi myös Kuultavat sisävärit -kartasta löytyy upeita, kuultavia harmaita. Luo tunnelmaa kotisi pinnoille harmaan eri sävyillä!


Black

Musta tuntuu

Black on täydellisen musta sisäseinämaali, jonka avulla tuot tunnetta kotisi sisustukseen. Puolihimmeä Black antaa upeat raamit tauluille, huonekaluille ja sisustusesineille. Sävy on valittu yhdessä sisustussuunnittelijaraadin kanssa.

Lue lisää >>Muuri

Moderni ilme takoille ja palomuureille

Muuri on täysin uudenlainen takka- ja palomuurimaali sisäpinnoille, joiden lämpötilat voivat nousta normaalia korkeammaksi.  Sen avulla annat vanhoille ja tummuneille takkapinnoille helposti näyttävän, täyshimmeän pinnan.

Lue lisää >>Multistop

Kellastumat kuriin

Multistop on monipuolinen pohjamaali, joka estää puun uuteaineiden kulkeutumisen maalipintaan. Se peittää tehokkaasti kellastuneen ja tummentuneen vanhan puupinnan ja torjuu oksakohtien läpilyönnit. Parasta pohjalle!

Lue lisää >>Anti-Dust

Hyvästi betonipöly!

Anti-Dust on käyttövalmis, alustaa värjäämätön pölynsidonta-aine käsittelemättömille betonipinnoille. Anti-Dustilla voit käsitellä helposti vaikka varastotilan lattian tai sisätilojen betonipintoja, kuten seinät tai ikkunalaudat.

Lue lisää >>


Duett

Tuo luonnetta tilaan

Pohjoismaisten suunnittelijoiden luoma selkeä ja värikäs Duett-tapettimallisto sisältää kuusi kaunista tapettikuosia kolmessa eri värisävyssä. Lisäksi jokaiselle Duett-tapettikuosille on valittu valmiiksi oma sisämaalisävynsä. Korkealaatuisen Duett-tapetin ja samettisen Duett-maalin kauniit ja harmoniset värisävyt sointuvat täydellisesti yhteen.

Tutustu Duett-mallistoon >>Tikkurila ja Vallila

Värikästä yhteistyötä!

Nyt on entistä helpompi sisustaa koti sointuviin sävyihin! Vallilan verhopakkauksen mukana on Vallilan suunnittelijoiden valitsema Tikkurilan Tunne väri -värikokoelman sävykoodi, joka sopii täydellisesti valitsemiisi verhoihin.

Tutustu kuosi- ja sävypareihin >>Hurmaavat harmaat

Nyt kuultavia sävyjä!

Viime keväänä julkaisimme asiakkaidemme toiveesta Deco Grey -värikartan, joka esittelee 94 hurmaavaa harmaata. Nyt olemme päivittäneet myös Kuultavat sisävärit -värikarttaan kuusi uutta kuultavaa harmaan sävyä.

Tutustu sävyihin >>Saatat olla kiinnostunut myös: