Tikkurilan sävytettävät Valtti-puuöljyt

Valtti puuöljyt - kuisti

Valtti-värikartan mukaan sävytettävät Valtti Puuöljy ja Valtti Puuöljy Akva sekä liuoteohenteinen valmisväri, Valtti Kaluste- ja Terassiöljy Ruskea suojaavat ja uudistavat pihasi puiset kalusteet ja terassit. Ne suojaavat puuta kosteudelta ja lialta sekä vähentävät pinnan halkeilua. Uudista pihasi ilme sävytetyillä Valtti-puuöjyillä tai ruskealla Kalusteöljyllä.

Valtti puuöljyt - kaide

Valtti Kalusteöljy -työohjevideoKäsittelyohjeet:

- Pese vanha, tummunut puupinta Tikkurilan Homeenpoisto- tai Tehopesu-liuoksella etiketin ohjeiden mukaisesti.
- Hiomalla saat mahdolliset pystyyn nousseet puukuidut pois pinnasta.
- Poista hiontapöly.
- Sekoita puuöljy hyvin ennen käyttöä ja aika ajoin käytön aikana.
- Levitä Valtti Puuöljy, Valtti Puuöljy Akva tai Valtti Kalusteöljy Ruskea kertaalleen siveltimellä tai sienellä.
- Anna öljyn imeytyä n. 1/2 tuntia ja pyyhi pintaan jäänyt imeytymätön öljy pois.

Puupinnan öljyäminen syventää puun omaa väriä. Mikäli haluat korostaa puun väriä, voit sävyttää kirkasta Valtti Puuöljyä Kuultavat puunsuojat värikartan mukaan lähimpään ao. puupintaa vastaavaan väriin tai haluttuun väriin. Valtti Kalusteöljy Ruskealla tasoitat haalistuneet kovapuupinnat uuden veroisiksi.

Valtti puuöljyt - terassi
Jos sävytät suurempia pintoja, esim. terasseja, niin käsittele lauta kerrallaan jatkoskohtien välttämiseksi.Öljytyn puupinnan hoito ja huolto:

Valtti puuöljyt - pöytä

Ulkopinnat keräävät puoleensa kaikenlaisia pieneliöitä; homekasvustoa, sammaleita, levää, siitepölyä yms. Ehjän, hyväkuntoisen öljytyn puupinnan voit huoltaa pesemällä sen puhtaaksi ilman epäpuhtauksista Tikkurilan Huoltopesulla. Jos puupinta on jo vanha, kulunut ja harmaantunut, se vaatii huoltokäsittelyä. Pese puupinta Tikkurilan Tehopesulla tai Homeenpoistolla etiketin ohjeiden mukaan. Samalla kun pesuaine tappaa pieneliöt, se myös kuluttaa voimakkaasti pintaa poistaen mahdollista kiiltoa ja saa näin ollen aikaan hyvän, puhtaan pohjan huoltokäsittelylle.

Aikaisemmin öljytyn, puhdistetun pinnan voit käsitellä uudelleen värittömällä tai sävytetyllä Valtti Puuöljyllä, Valtti Puuöljy Akvalla tai Valtti Kalusteöljy Ruskealla. Muistathan, että kuultavia tuotteita sävytettäessä alustan oma väri vaikuttaa aina lopulliseen väriin. Tee siis koesively.

Tikkurilan sävytettävät Valtti Puuöljyt

Valtti Puuöljy

Valtti Puuöljy

Soveltuu puupuhtaan tai aikaisemmin öljytyn pinnan käsittelyyn ulkona. Sopii kestopuulle (painekyllästetty), kovapuulle, lämpökäsitellylle ja käsittelemättömälle puulle.

Riittoisuus:

5-7 m2/l vanhalle ja kuluneelle puupinnalle

7-15 m2/l uudelle tai hyväkuntoiselle puupinnalle

Maalilaskuri
Työtapa: Sively tai sienilevitys.
Ohenne: Lakkabensiini 1050
Värikartat: Valtti kuullotteet ja puuöljyt
Tuoteseloste Käyttöturvallisuustiedote
Valtti Puuöljy Akva

Valtti Puuöljy Akva

Soveltuu puupuhtaan tai aikaisemmin öljytyn pinnan suojaamiseen ulkona. Sopii kestopuulle (painekyllästetty), kovapuulle, lämpökäsitellylle ja käsittelemättömälle puulle.

Riittoisuus:

5-7 m2/l vanhalle ja kuluneelle puupinnalle

7-15 m2/l uudelle tai hyväkuntoiselle puupinnalle

Maalilaskuri
Työtapa: Sively tai sienilevitys.
Ohenne: Vesi
Värikartat: Valtti kuullotteet ja puuöljyt
Tuoteseloste Käyttöturvallisuustiedote