Rostex Super Akva - vesiohenteinen pohjamaali metallipinnoille

Rostex Super Akva on Tikkurilan uutuustuote, jonka ansiosta peltikatot ja muut metallipintaiset kohteet ulkona ja sisällä voidaan käsitellä alusta loppuun vesiohenteisella menetelmällä.


Rostex Super Akva katto


Suojaa metallipinnoille luontoa unohtamatta


Ruosteenestopohjamaalin tehtävä on suojata metallipinnat korroosiolta. Rostex Super Akvan sideaine on erityisesti metallipinnoille kehitetty funktionaalisesti modifioitu akrylaatti. Tuotteen tartunta ja kestävyys ovat erinomaisia.

 

Rostex Super Akva suojaa siis pinnat tehokkaasti, mutta on silti ystävällinen luonnolle ja terveydelle. Pintamaalina käytetään vesiohenteista peltikattomaalia Panssari Akvaa tai sisätiloissa vesiohenteista maalia kuten Luja. Tällöin koko systeemi on vesiohenteinen.


Erityisen hyvä sinkityille peltikatoille

Rostex Super Akva soveltuu sinkityille pinnoille, teräspinnoille ja karhennetuille alumiinipinnoille. Sen tarttuvuus sinkittyyn peltiin on erityisen hyvä. Käyttökohteina ovat ulkotiloissa peltikatot, syöksytorvet, suojapellit ja muut metallirakenteet ja sisätiloissa esimerkiksi lämpöpatterit.

Rostex Super Akvaa on saatavilla hyvin varustetuista maalia myyvistä liikkeistä keväällä 2011. Tuotetta myydään 1/3 l, 1 l, 3 l ja 10 l:n pakkauksissa. Värisävyt ovat vaalean harmaa ja tumman harmaa.


Rostex_Super_Akva_tummanharmaa_10L

Rostex Super Akva ruosteenestopohjamaali

 

Sinkittyjen-, teräs-, ja karhennettujen alumiinipintojen pohjamaalaukseen ennen pintamaalausta. Soveltuu myös kupari,- messinki- ja ruostumattoman teräspinnan maalaukseen. Voidaan käyttää vain vesiohenteisten tuotteiden pohjamaalina (esim. Panssari Akva ja Luja).

Tuote on himmeä
Tuote soveltuu sisäkattoon Tuote soveltuu ulkokattoon Tuote on vesiohenteinen Työväline: ruisku Työväline: sivellin
Tuotteen riittoisuus karkealla pinnalla
7
m2/l
Tuotteen riittoisuus sileällä pinnalla
9
m2/l