Quick Brush painesivellin

Uusi Quick Brush painesivellin helpottaa työtä ja nopeuttaa maalausurakkaa huomattavasti. Laite soveltuu sekä vesiohenteisten ulko- ja sisämaalien että vesiohenteisten lakkojen levittämiseen.

QuickBrush levitys

Katso videolta, kuinka tuote toimii.


Uusi Quick Brush painesivellin helpottaa työtä ja nopeuttaa maalausurakkaa huomattavasti. Laite soveltuu sekä vesiohenteisten ulko- ja sisämaalien että vesiohenteisten lakkojen levittämiseen.


Quick Brush painesivellin koostuu paineistettavasta maalisäiliöstä, käsipumpusta ja sivellinpistoolista letkuineen. Laite on kevyt ja kätevästi mukana kannettava. Voit myös kuljettaa sitä repun tavoin selässäsi mukana tulevien kantohihnojen avulla.


Käyttö

Lisäät vain maalin (korkeintaan 4 litraa kerrallaan) säiliöön ja pumppaat käsipumpulla paineen. Säiliön mittarista voit tarkistaa paineen määrän. Kun painetta on tarpeeksi, ei kun maalaamaan! Maalin tuloa siveltimeen annostellaan kahvassa olevalla liipasimella. Quick Brush on erityisen käytännöllinen, koska sivellintä ei tarvitse jatkuvasti olla kastamassa maaliin, eikä avonaista maaliastiaa tarvitse kantaa mukana. Maalaustyö on myös kaikin tavoin siistimpää, kun maalin voi annostella suoraan siveltimeen. Näin esim. maalipisaroita ei tipu ympäriinsä yhtä helposti. Myös työergonomia paranee ja maalaustyö nopeutuu huomattavasti.

QuickBrush käyttö

 

Laitteen huolto

Kesken maalausurakan ei laitetta tarvitse päivittäin puhdistaa. Riittää kun suojaat sivellinosan yöksi ilmatiiviisti esim. teipaten sen muovipussiin. Urakan jälkeen peset Quick Brush painesiveltimen helposti vedellä. Huuhtele painesäiliö tyhjentämisen jälkeen ensiksi vedellä puhtaaksi. Aja tämän jälkeen säiliöllinen vettä paineella letkusta läpi samalla kun peset siveltimen hanan alla. Toista käsittely tarvittaessa, kunnes laite on puhdas. Näin laite on valmis varastoitavaksi seuraavia maalauskertoja varten.

 

Käyttökohteita

Varsinkin telineiltä seinälautoja maalattaessa ja erityisesti räystäs- ja otsalautojen maalauksessa korostuvat laitteen ominaisuudet. Myös sisätiloissa, erilaisia paneelipintoja maalatessa ja lakatessa painesivellin puoltaa paikkaansa, sisäpaneelikatoista puhumattakaan.