Puhdista talosi pinnat Tikkurilan pesuaineilla


Oma koti on puhdistuksen arvoinen

Tikkurila tuote-esittelyt Pesuaineet
Poistamalla lian, suolat, pölyt ja saasteet ulkopinnoilta estät levän ja homeen kasvun ja näin talosi saa myös raikkaan ilmeen.Ulkopintojen kuntoa on hyvä tarkkailla vuosittain

Tikkurila tuote-esittelyt Pesuaineet Ulkopintojen kunto Käsitelty ulkopinta vaatii huomiota ja huolenpitoa aivan kuten autosikin tarvitsee pesua ja vahausta. Ulkopinnat keräävät puoleensa kaikenlaista likaa; homekasvustoa, sammaleita, levää, siitepölyä yms. Voit huoltaa hyväkuntoisen maalipinnan pesemällä sen puhtaaksi Tikkurilan Huoltopesulla, ja pinta kestää hyväkuntoisena ja hyvän näköisenä paljon pitempään. Jos maalipinta on huonokuntoinen ja huoltomaalauksen tarpeessa, pese pinta Tikkurilan Tehopesulla tai Homeenpoistoaineella. Ne tuhoavat pieneliöt ja kuluttavat voimakkaasti pintaa poistaen kiiltoa ja saavat aikaan hyvän, puhtaan pohjan huoltomaalaukselle.

Rakenteet kuntoon

Tikkurila tuote-esittelyt Pesuaineet Rakenteet kuntoon Tarkista onko rakenteessa tai ympäristössä jotain parannettavaa tai korjattavaa. Taloa ympäröivä rehevä kasvillisuus kuten pensaat ja köynnökset heikentävät ilmanvaihtoa rakennuksen ympärillä. Vuotavat tai liian lyhyet räystäät päästävät sadeveden rakenteisiin. Sokkelin korkeuden on oltava riittävä ja lautapintojen päätypinnoissa on oltava tippanokat. Käsittele päätypinnat ja jatkoskohdat huolellisesti sekä pohjusteella että pintakäsittelyaineella.

Hyväkuntoisen puupinnan pesu - pinta ei vaadi huoltomaalausta

Tikkurila tuote-esittelyt Pesuaineet Hyväkuntoisen puupinnan pesu Pese likaiset pinnat Tikkurilan Huoltopesun ja veden seoksella, 1 osa Tikkurilan Huoltopesua ja 10 osaa vettä. Suojaa pesuroiskeilta itsesi ja pinnat, joita et käsittele. Levitä liuos pestäville pinnoille harjalla tai pehmeällä sienellä alhaalta ylöspäin. Anna vaikuttaa noin 15 min. ja huuhtele huolellisesti
ylhäältä alaspäin harjaa apuna käyttäen. Tarpeen vaatiessa toista pesu ja käytä hieman vahvempaa liuosta.

Huonokuntoisen, homeisen ja likaisen pinnan pesu - pinta vaatii huoltomaalauksen

Tikkurila tuote-esittelyt Pesuaineet Huonokuntoisen pinnan pesu Pese home ja muut epäpuhtaudet pinnoilta joko Tikkurilan Homeenpoistolla tai Tikkurilan Tehopesulla. Pesuliuokseen sekoitetaan 1 osa Tikkurilan Homeenpoistoa ja 3 osaa vettä, tai purkillinen (0,5 l) Tehopesua sekoitetaan 5 litraan vettä. Anna Tehopesun seistä n. 30 min ja sekoita ennen käyttöä. Suojaa pesuroiskeilta itsesi ja pinnat, joita et käsittele. Levitä pesuaineliuos pestäville pinnoille harjalla tai pehmeällä sienellä alhaalta ylöspäin. Anna vaikuttaa n. 15-30 min. ja huuhtele huolellisesti ylhäältä alaspäin harjaa apuna käyttäen. Tarpeen vaatiessa toista pesu ja käytä hieman vahvempaa liuosta. Anna pintojen kuivua ennen huoltomaalausta.Tikkurila_Huoltopesu_Maintenance_Cleaner_for_Painted_surfaces_1L

Huoltopesu

Säännöllinen käsittely Tikkurilan Huoltopesulla pitää puujulkisivun kunnossa estäen erityisesti likaisilla pinnoilla viihtyvien mikro-organismien kiinnittymisen ja kasvun.

Riittoisuus:
Maalilaskuri
Työtapa:
Ohenne: Vesi
Tuoteseloste Käyttöturvallisuustiedote
Tehopesu_0,5L

Tehopesu

Soveltuu erinomaisesti maalatuille ja käsittelemättömille pinnoille, esim. puisten terassien, aitojen, seinien, pihakalusteiden ja ritilöiden pesuun ja ehostukseen sekä muovipintojen puhdistukseen.

Riittoisuus: 0,5 l Tehopesujauhetta (= 5 litraa valmista seosta) riittää n. 15 neliölle ja 1 l Tehopesujauhetta (= 10 litraa valmista seosta) riittää n. 30 neliölle riippuen alustan imevyydestä ja puhdistustarpeesta. Maalilaskuri
Työtapa: Sivellin, tela.
Ohenne: Vesi
Tuoteseloste Käyttöturvallisuustiedote
Homeenpoisto_1L

Homeenpoisto

Homeenpoistoon maalatuilta ja maalaamattomilta puu-, rappaus-, ja betonipinnoilta ennen uudis- ja huoltomaalausta, sekä betonitiili- ja kuitusementtikatoilta ennen huoltomaalausta.

Riittoisuus: Riippuu pinnan puhdistustarpeesta. Maalilaskuri
Työtapa: Ruisku, sieni tai harja.
Ohenne: Vesi
Tuoteseloste Käyttöturvallisuustiedote
Maalipesu_1L

Maalipesu

Puhdistaa maalaamattomat pinnat liasta, rasvoista, öljystä, vahasta ym. Soveltuu maalausta edeltävään esikäsittelyyn koville ja kiiltäville maalipinnoille. Laimentamaton Maalipesu puhdistaa ja himmentää pinnan edesauttaen uuden maalikerroksen tarttumista.

Lateksimaalipinnat ja muut himmeät maalipinnat voidaan esikäsitellä 1:10 tai 1:5 vedellä laimennetulla Maalipesulla.

Soveltuu erittäin likaisten pintojen pesuun, jossa tarvitaan voimakasta liuotustehoa ilman liuotehaittoja. Ei suositella peltikaton pesuun eikä suoraan maalaamattomalle sinkitylle pinnalle.

Riittoisuus:
Maalilaskuri
Työtapa: Harja, puhdistusliina, sieni, moppi tai lattianhoitokone.
Ohenne: Vesi
Tuoteseloste Käyttöturvallisuustiedote
Panssaripesu_5L

Panssaripesu

Likaa, rasvoja, öljyä ym. emulgoiva pesuliuos, sinkittyjen pintojen puhdistukseen ennen maalausta. Soveltuu myös aikaisemmin maalattujen pintojen pesuun.

Riittoisuus:
Maalilaskuri
Työtapa:
Ohenne: Vesi
Tuoteseloste Käyttöturvallisuustiedote
Pensselipesu_1L

Pensselipesu

Maalaustyövälineiden puhdistukseen laimentamattomana heti maalauksen jälkeen. Soveltuu öljy-, alkydi- maalien tai lakkojen sekä vesiohenteisten dispersiomaalien poistamiseen maalaustyövälineistä. Käsittely Pensselipesulla irrottaa helposti maalin esim. siveltimestä ja pitää harjakset pehmeinä. Puhdistaa myös hieman kuivuneetkin siveltimet. Ei vahingoita puuta, lasia, muovia, tai kumia.

Riittoisuus:
Maalilaskuri
Työtapa:
Tuoteseloste Käyttöturvallisuustiedote