Presto R - telattava tasoite

Presto R telaus sauma
Presto R on tasoitesarjamme uutuustuote - vesiohenteinen, käyttövalmis telattava tasoite. Tasoitteen levittäminen telalla vähentää hankalia työasentoja esimerkiksi kattoja tasoitettaessa ja nopeuttaa saumanauhojen kiinnitystä ja suurten pintojen tasoittamista. 


Presto R soveltuu kipsilevysaumojen tasoitukseen ja saumanauhojen kiinnitykseen, seinä- ja kattopintojen osa- ja ylitasoitukseen sekä vanhojen lasikuitutapettien ylitasoitukseen. Presto R:n täyttökyky on 3 mm ilman halkeilua. Se voidaan telaamisen sijasta levittää myös teräslastalla, ruiskulla tai automaattisaumauskoneella eli bazookalla. Presto R myydään 12 l muovipurkissa, johon mahtuu tela.


Käyttöohjeet

Näin tasoitat kipsilevysauman Presto R:llä

  1.  Levitä tasoite saumaan kapealla telalla, teräslastalla tai ruiskulla.
  2.  Paina saumanauha heti teräslastalla kiinni märkään tasoitepintaan. Varo ettei saumanauhan alle jää ilmakuplia.
  3. Levitä sivuilta ylipursuava tasoite saumanauhan päälle. Vedä teräslastalla tasaiseksi.
  4. Hio pinta tasaiseksi tasoitteen kuivuttua ja poista hiontapöly.
  5. Suorita pintatasoitus Presto R:llä tai muulla soveltuvalla Presto-tasoitteella.

Näin ylitasoitat vanhan lasikuitutapetin Presto R:llä

  1.  Levitä Presto R telattava tasoite pinnalle telalla, teräslastalla tai ruiskulla, ja viimeistele pinta teräslastalla. Työn voi tehdä pareittain, jolloin toinen levittää tasoitteen ja toinen tasoittaa sen teräslastalla.
  2. Hio pinta tasoitteen kuivuttua ja poista hiontapöly.
  3. Suorita toinen tasoitus tarvittaessa.

Tasoitustyö vain helpottuu - Nyt myös vihreänä!

Presto R telattavaa tasoitetta saa nyt myös vihreänä.

Vihreää tasoitetta levitettäessä työn etenemisen ja kerrosvahvuuden tasaisuuden näkee paremmin kuin vaaleaa tasoitetta käytettäessä. Kuivuessaan vihreä tasoite vaalenee, ja hiottaessa pinta vaalenee edelleen, mikä helpottaa hiontatyön seuraamista. Näin pintaan ei juurikaan jää hiomattomia kohtia.

Vesiohenteisella Presto R Vihreällä on M1-luokituksen lisäksi Joutsenmerkki ja CE-merkki.Presto_R_12L

Presto R Telattava tasoite

 

Erityisesti kipsilevysaumojen tasoitukseen ja saumanauhojen kiinnitykseen. Seinä- ja kattopintojen osa- ja ylitasoitukseen. Soveltuu myös ruiskulevitykseen. Voidaan tasoittaa eri alustoja, kuten kipsilevy-, betoni-, kevytbetoni- ja rappauspintoja. Soveltuu lisäksi vanhojen lasikuitutapettien ylitasoitukseen.

Tuote soveltuu sisäseiniin Tuote soveltuu sisäkattoon Tuote on vesiohenteinen Työväline: tela Työväline: ruisku Työväline: teräslasta Tuote ei kestä pakkasta
Presto_R_Vihrea_telattava_tasoite_12L

Presto R Vihreä Telattava tasoite

 

Erityisesti kipsilevysaumojen tasoitukseen ja saumanauhojen kiinnitykseen. Seinä- ja kattopintojen osa-  ja ylitasoitukseen. Soveltuu myös ruiskulevitykseen. Voidaan tasoittaa eri alustoja, kuten kipsilevy-, betoni-, kevytbetoni- ja rappauspintoja. Soveltuu lisäksi vanhojen lasikuitutapettipintojen ylitasoitukseen.

Tuote soveltuu sisäseiniin Tuote soveltuu sisäkattoon Tuote on vesiohenteinen Työväline: tela Työväline: ruisku Työväline: teräslasta Tuote ei kestä pakkasta