Mausta kotisi mustalla

Musta antaa upeat raamit kotisi tauluille, huonekaluille ja sisustusesineille. Täydellisen mustalla Black-sisäseinämaalilla tuot tunnetta kotisi sisustukseen. Mausta kotisi mustalla näillä kolmella idealla!

Tehosta mustalla

Maalaa yksi seinä tehosteeksi mustalla ja yhdistä efektiseinä muuten raikkaan valkoiseen värimaailmaan. Kevennä kontrastia maanläheisillä yksityiskohdilla ja puukalusteilla. Voit tuoda ytyä sisustukseen käsittelemällä patterin tai huoneen listat mustalla Black-maalilla.

Valloita mustalla

Uskaltaisitko viedä mustan sisustuksen askelta pidemmälle? Tuo syvyyttä ja modernin dramaattista tunnelmaa kotiisi mustalla sävypaletilla. Yhdistä mustan eri sävyillä seinät, listat ja kalusteet. Tuo pirteyttä tilaan vaaleilla ja värikkäillä sisustusesineillä ja tasapainota kokonaisuutta vaalealla lattialla.

Yllätä mustalla

Voisiko unelmien vaatehuone näyttää tältä? Mausta mustalla kotisi yksi tila. Black-maali antaa ryhdikkään  taustan tärkeimmille esineillesi. Walk-in-closet näyttää upealta, kun musta hyllykkö sointuu seinän sävyyn.

Tutustu tuotteeseen


SISUSTUSUUTUUS
Black

Black on mustaakin mustempi tehosteseinämaali, jonka avulla tuot  modernin dramaattista tunnelmaa kotiisi. Sävy on valittu yhdessä sisustussuunnittelijaraadin kanssa. Laadultaan ylivertainen Black levittyy hyvin ja saat sillä helposti tasaisen, puolihimmeän pinnan.
Lue lisää >>