Paneeli-Ässä Arctic

Paneeli-Ässä Arctic


Luo tunnelmaa Paneeli-Ässä Arctic avulla. Helmiäisenhohtoinen Paneeli-Ässä Arctic loihtii  aavistuksen ylellistä, hallanhohtavaa kimallusta paneeliseinille ja -katoille.

Paneeli-Ässä Arctic on vesiohenteinen helmiäispigmenttiä sisältävä paneelilakka puupintaisten seinien ja kattojen käsittelyyn kuivissa sisätiloissa.Valittavanasi on Arctic -värikartan 10 luonnollista helmiäisväriä.

ESIKÄSITTELY

Uudet, puhtaat puupinnat:
Puhdista puupinta liasta ja pölystä. Kostuta se kevyesti vedellä, anna kuivua ja hio nousseet puukuidut pois.Poista hiontapöly.

Vanhat ja likaantuneet tai esim. aiemmin paneelilakalla käsitellyt puupinnat:
Pese aikaisemmin lakattu pinta Maalipesulla ja huuhdo huolellisesti vedellä. Poista erittäin huonokuntoinen lakkapinta kokonaan maalinpoistoaineella tai hiomalla.


KÄSITTELY

Sekoita lakka huolellisesti pohjaa myöten ennen käyttöä ja ajoittain käytön aikana. Ohenna tarvittaessa vedellä. Suorita lakkaus 2 kertaa puun syiden suuntaisesti. Tee sävytetyllä lakalla ensin koelakkaus erilliselle puukapulalle varmistuaksesi oikeasta väristä. Käsitellyn pinnan lopullinen väri riippuu puun lajista, huokolisuudesta ja alkuperäisestä värisävystä sekä käsittelykertojen määrästä. Ohenna sävytetty lakka ensimmäiseen käsittelyyn 20-30% vedellä. Yleensä toivottu väri ja kiiltoaste saavutetaan kahden kerran käsittelyllä. Käsittele pinnat aina yhtäjäksoisesti kokonaan ja suurilla paneelipinnoilla muutama paneeli kerrallaan yhtenäisen värin aikaansaamiseksi.
Tasaisimman värin saat puupuhtaalle pinnalle.


Paneeli -Ässä Arctic

Paneeli-Ässä Arctic

 

Erilaisille puu-, paneeli-, hirsi-, betoni- ja tiilipinnoille kuivissa sisätiloissa.  Ei sovellu lattioiden tai kalusteiden käsittelyyn.

Tuote on puolihimmeä
Tuote soveltuu sisäseiniin Tuote on vesiohenteinen Työväline: sivellin
Tuotteen riittoisuus karkealla pinnalla
8
m2/l
Tuotteen riittoisuus sileällä pinnalla
12
m2/l
S3 keinoharjas

Tasoittaja S3