ARVONTA

Kuvaile unelmiesi sauna ja voita löylyhuoneelle uusi ilme!

Millainen on unelmiesi sauna? Kerro se kommentoimalla Facebook-julkaisuamme ja voit voittaa saunaasi uuden tyylin! Osallistu 16.06.2016 mennessä!

Voita Supi-tuotepaketti!

Arvomme kaikkien osallistujien kesken yhden Supi-tuotepaketin: Supi Saunavahan valmissävyssä (1 l), Supi Saunapesun (0,5 l) ja vaahtomuovisiveltimen vahalle.

Supi Saunavaha on Tikkurilan sävytettävä tuote löylyhuoneen kaikkien puupintojen käsittelyyn. Se antaa puulle silkinhimmeän suojan. Saunavahasta on saatavilla 4 valmissävyä, joista voittaja saa valita suosikkinsa.

Supi Saunapesu on tehokas, mutta hellävarainen saunan puhdistusaine. Se valkaisee puupinnat sekä liuottaa kalkkia laattapinnoilta.


Supi Saunavahan 4 valmissävyä

Supi Saunavahasta on saatavilla valmissävyt valkoinen, musta, harmaa ja perinteinen väritön. Vahalla teet esimerkiksi lauteista helposti lempeän mustat tai vaikka koko saunasta lämpimän sävyisen harmaan.

Valkoinen

Harmaa

Musta

Väritön

  
ARVONNAN SÄÄNNÖT

1. Järjestäjä
Arvonnan järjestäjä on Tikkurila Oyj. Facebook ei tahona osallistu kilpailun järjestämiseen. Nämä säännöt koskevat kaikkia osallistujia ja osallistumalla kilpailuun osanottaja sitoutuu noudattamaan kilpailun sääntöjä.

2. Kampanja-aika
11.06.2016-16.06.2016.

3. Mistä on kyse
Kilpailussa kannustetaan kuvailemaan unelmien sauna kommentoimalla Facebookissa Tikkurilan arvontaa koskevaa julkaisua. Kommentoineiden kesken järjestetään arvonta.

4. Osallistuminen
Osallistuakseen arvontaan osallistujan tulee kuvailla unelmiensa saunan tyyli kommentoimalla Facebookissa Tikkurilan arvontaan liittyvää julkaisua (https://www.facebook.com/Tikkurila).

Osallistuja vastaa siitä, ettei osallistujan lisäämässä materiaalissa esiinny elementtejä, jotka loukkaavat kolmansien osapuolien oikeuksia (mukaan lukien mutta ei rajoittuen tekijänoikeudet ja tavaramerkkioikeus).

Osallistuja voi osallistua kilpailuun useammalla kommentilla. Osallistuja sitoutuu noudattamaan Facebookin käyttöehtoja, ja vapauttamaan Facebookin kaikesta vastuusta.

Kilpailuun voivat osallistua kaikki vähintään 18-vuotiaat Suomessa asuvat henkilöt. Kilpailuun eivät voi osallistua järjestäjän työntekijät tai kampanjan järjestämiseen osallistuneet järjestäjän yhteistyökumppanin työntekijät.

Järjestäjällä on oikeus hylätä osallistuminen milloin tahansa kampanjan aikana, jos kilpailun osallistuja ei täytä edellä mainittuja vaatimuksia, osallistuja on antanut virheelliset nimi- ja yhteystiedot taikka käyttänyt vilpillisiä keinoja osallistuakseen kampanjaan tai muista järjestäjän tarpeellisiksi katsomista syistä. Lisäksi järjestäjällä on oikeus poistaa sisältöä mistä tahansa tarpeelliseksi katsomastaan syystä.

5. Palkinto ja palkinnon arvonta
Kaikkien osallistujien kesken arvomme Facebookissa yhden Supi-tuotepaketin 17.06.16. Tuotepaketti sisältää 1 litran Supi Saunavahaa voittajan valitsemassa valmissävyssä ja 0,5 litraa Supi Saunapesua sekä vaahtomuovisiveltimen vahan levittämiseen. Tuotepaketin arvo on noin 35 euroa.

Palkinnot toimitetaan osallistujan valitsemalle Tikkurilan jälleenmyyjälle tai voittajan antamaan postiosoitteeseen. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi taikka muuhun tavaraan tai palveluun. Tikkurila Oyj vastaa mahdollisen arpajaisveron maksamisesta.

6. Henkilötiedot
Osallistujan henkilötietoja käytetään kilpailun järjestämiseksi. Osallistujan henkilötietoja ei tallenneta Tikkurila Oyj:n pysyvään suoramarkkinointirekisteriin. Henkilötietojen käsittelystä kerrotaan tarkemmin tietosuojaselosteessa.

Voittajien nimet voidaan julkaista Tikkurila Oyj:n Facebook-sivulla ja Twitter-tilillä henkilön suostumuksella. Järjestäjä ottaa voittajaan yhteyttä henkilökohtaisesti osallistujan profiilin kautta.

7. Järjestäjän vastuu
Järjestäjä ei vastaa toimittamattomista tai kadonneista osallistumisista eikä muutoinkaan Tikkurilan Facebook-profiilin toimimattomuudesta tai muista ongelmista, jotka voivat johtua esimerkiksi toimimattomista verkkoyhteyksistä tai muista teknisistä ongelmista.
Järjestäjä ei vastaa suorista tai välillisistä vahingoista tai kuluista, jotka aiheutuvat osallistumisesta tai palkinnon käyttämisestä. Järjestäjä ei myöskään vastaa palkinnon käyttämättä jättämisestä tai siitä, että palkinto ei ole tavoittanut voittajaa esimerkiksi osallistujan antamien virheellisten yhteystietojen vuoksi.

8. Muut ehdot
Osallistumalla kampanjaan, osallistuja hyväksyy nämä kampanjan säännöt ja sitoutuu noudattamaan niitä. Kampanjaan ja näihin sääntöihin sovelletaan Suomen lakia, pois lukien sen lainvalintasäännökset.
Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa sääntöjä, jos kampanjaa ei voida järjestää suunnitelmien mukaisesti. Jos sinulle tulee kysyttävää kampanjasta, ota yhteyttä: info.fi@tikkurila.