Uusi aika aitamaalauksen historiassa

Aitamaali valkea

Tikkurilan Aitamaali Valkea on ensimmäinen erityisesti lauta-aitojen maalaukseen kehitetty akrylaattimaali.

Uusi Aitamaali Valkea istuu hyvin luontoon ja kestää pitkään vastamaalatun näköisenä. Aitamaali Valkean pinta pysyy puhtaana, koska se hylkii likaa ja ilmassa olevia epäpuhtauksia. Sen vakiovärinä on valkoisesta hieman kellertävään murrettu sävy, joka miellyttää silmää ja toimii eri väriyhdistelmien kanssa hyvin.Kestävyyttä ja suojaa

Kestävää ja pitkään säävaikutuksilta suojaavaa erikoismaalia voi erinomaisesti käyttää juuri aitojen, mutta myös puutarharitilöiden ja räystäslautojen käsittelyyn, koska ne ovat myös paikkoja joihin kertyy usein vaikeasti puhdistettavaa likaa.

Aitamaali Valkea soveltuu sekä käsittelemättömien että teollisesti pohjamaalattujen aitojen maalaukseen. Se soveltuu myös muiden, aikaisemmin puupintojen ulkomaaleilla tai kuultavilla puunsuojilla käsiteltyjen lautapintojen maalaukseen ulkona.

Aitamaali lapset

Helppo pitää puhtaana

Jatkossa Aitamaali Valkean pinta on helppo pitää puhtaana pesemällä se aika ajoin Tikkurilan Huoltopesulla ( 1 osa Huoltopesua, 10 osaa vettä). Tahrat ja muut erittäin likaiset pinnat voi puhdistaa Huoltopesuliuoksella, joka on vahvempaa (1:1). Pesun jälkeen pinnat huuhdellaan vedellä ja annetaan kuivua.

Aitamaali Valkea

Aitamaali Valkea

Käsittelemättömien, teollisesti pohjamaalattujen tai aikaisemmin puupintojen ulkomaaleilla tai kuultavilla puunsuojilla käsiteltyjen aitojen ulkomaalaukseen.

Riittoisuus: Sahatulle puupinnalle 4-6 m2/l.
Höylätylle puupinnalle ja ennen maalatulle pinnalle 7-9 m2/l. Maalilaskuri
Työtapa:

Sively luonnonharjassiveltimellä T1  tai ruiskutus.


Korkeapaineruiskutus
-suutin 0,018" - 0,023" eli 0,460 - 0,580 mm.
-ohennemäärä 0 - 10 til. %.
Ohenne: Vesi
Tuoteseloste Käyttöturvallisuustiedote
Tikkurila_Huoltopesu_Maintenance_Cleaner_for_Painted_surfaces_1L

Huoltopesu

Säännöllinen käsittely Tikkurilan Huoltopesulla pitää puujulkisivun kunnossa estäen erityisesti likaisilla pinnoilla viihtyvien mikro-organismien kiinnittymisen ja kasvun.

Riittoisuus:
Maalilaskuri
Työtapa:
Ohenne: Vesi
Tuoteseloste Käyttöturvallisuustiedote