Ostopaikat 

Suodattimet


Etsi oma maalikauppasi

Tästä löydät lähimmän Tikkurilan tuotteita myyvän maali- tai rautakaupan.

Valtaosalla luettelossa olevista jälleenmyyjistä on myynnissä Tikkurilan tärkeimmistä sisä- ja ulkomaalituotteista koostuva erittäin kattava perusvalikoima. Joillakin on vielä laajempi valikoima, jossa on muun muassa erikoistuotteita, useampia maalien ja lakkojen kiiltoasteita sekä efektituotteita ja niiden aidoilla materiaaleilla tehtyjä pintanäytteitä. Lisäksi joukossa on myös suppeamman valikoiman myymälöitä.

Joissakin myymälöissä on käytössä Tikkurilan Värimittari, jonka avulla sinulle voidaan sävyttää oman näytteesi värinen maali, jos haluamaasi väriä ei löydy värikartoista.

Hae lähin jälleenmyyjäsi kirjoittamalla yllä olevaan kenttään oma osoitteesi ja klikkaa hakua tai aloita etsintä klikkaamalla karttaa.
Laaja tuotevalikoima
Laajemmmassa tuotevalikoimassa on muun muassa erikoistuotteita, useampia maalien ja lakkojen kiiltoasteita sekä efektituotteita ja niiden aidoilla materiaaleilla tehtyjä pintanäytteitä.

Perusvalikoima
Valtaosalla luettelossa olevista jälleenmyyjistä on myynnissä Tikkurilan tärkeimmistä sisä- ja ulkomaalituotteista koostuva erittäin kattava perusvalikoima.

Suppea valikoima