Kulkuväylät

Kulkuväylien yleisimpiä turvallisuusongelmia ovat liukkaus ja riittävän selkeä näkyminen. Kulkemisen turvallisuutta voi tehostaa maalaamalla pintoja eri tarkoituksiin kehitetyin tuottein.

Liukkauden esto

Sisätiloissa kulkuväylien liukkautta voi estää Liukueste-karhennusjauheella, joka lisätään suoraan lattiamaaliin tai -pinnoitteeseen. Seoksella käsitellään koko kulkuväylä tai karhennusta vain osittain vaativat alueet, kuten porrasaskelman etureuna tai sisääntulokohta.

Opasteet sisätiloissa

Oikeaan kulkusuuntaan ohjaavia selkeitä viivoituksia voi sisätilojen seinäpinnoille maalata huomioväreillä. Näkyvyyttä pimeään tuo Taika Glow -erikoislakka, jolla korostetut vaaleat maalipinnat latautuvat valossa ja hohtavat pimeässä valojen sammuttua. Kun tarpeen on käsin kosketeltava opastus, voi seinäpinnalle maalata opasteraidan Tunto Karhea -struktuuripinnoitteella.


Tutustu tuotteisiin

Liukueste_0.3L

Liukueste

 

Käytetään erityisesti liukastumisenestoaineena peltikattomaaleissa.

Tuote soveltuu ulkokattoon
Taika Glow 0.9L

Taika Glow

 

Käytetään maalatulla pinnalla. Efekti tulee parhaiten esille valkoisella/ vaalealla alustalla täysin valottomassa tilassa. Vaatii toimiakseen riittävän valonsaannin ennen pimeää. Jälkiloisto jopa 6 h.

Tuote on himmeä
Tuote soveltuu sisäseiniin Tuote soveltuu sisälattiaan Tuote on vesiohenteinen Työväline: tela Työväline: ruisku Työväline: sivellin
Tuotteen riittoisuus karkealla pinnalla
8
m²/l
Tuotteen riittoisuus sileällä pinnalla
12
m²/l
Tunto_Karhea_9L

Tunto Karhea, struktuuripinnoite

 

Uudet ja ennen maalatut betoni-, rappaus-, tiili-, puukuitulevy-, kipsilevy- ja lastulevypinnat. Tunto Karheaa voi levittää myös kattoihin.

Tuote on täyshimmeä
Tuote soveltuu sisäseiniin Tuote on vesiohenteinen Työväline: ruisku Työväline: teräslasta
Tuotteen riittoisuus karkealla pinnalla
0,5
m2/l
Tuotteen riittoisuus sileällä pinnalla
0,7
m2/l

Ota yhteyttä
Tarvitsetko neuvoa suunnittelussa? Ota yhteyttä >>