Lelut ja lasten kalusteet

Tikkurilan valikoimasta löytyy sekä maaleja että lakkoja, jotka soveltuvat lelujen ja lasten kalusteiden maalaamiseen. Ohjeet ovat tarkoitettu pienimuotoiseen pintakäsittelyyn, eivät teolliseen tuotantoon.

Peittävistä tuotteista käyttöön soveltuvat kalustemaalit Miranol, Empire ja Helmi. Miranol ja Empire ovat liuoteohenteisia alkydimaaleja ja Helmi vesiohenteinen akrylaattimaali. Kaikkien näiden tuotteiden pohjamaaliksi soveltuu Jehu, ja Helmellä on myös oma, vesiohenteinen Helmi-pohjamaali.

Kuultavista tuotteista käyttöön soveltuvat kalustelakat Unica Super ja Kiva. Unica Super on liuotinohenteinen  ja Kiva vesiohenteinen lakka. Molemmat ovat sävyttetävissä ja molemmista löytyy eri kiiltoasteita. Vaihtoehtoisesti lelujen ja lasten kalusteiden pintakäsittelyyn soveltuvat värittömät Zen- sarjan Unikkoöljy ja Mehiläisvaha.

Huolehdi työskentelyn aikana ja sen jälkeen hyvästä tuuletuksesta. Anna pinnan kuivua rauhassa ennen käyttöönottoa. Katso tarkemmat tuotekohtaiset ohjeet tuoteselosteista.