MAALILINJAN KUUKAUDEN KYSYMYS

Miten maalaan keittiön vanhat kaapit uuteen uskoon?

Vastaako keittiösi tämän hetken sisustustyyliäsi? Maalilla ja uusilla vetimillä saat paljon aikaan ja Maalilinjan vinkeillä projektin nappiin.


Keittiön vanhojen kaapinovien maalaus on yhä suositumpaa. Se on edullinen tapa uudistaa keittiö omaan tyyliin sopivaksi. Ohjeita maalaamiseen kysytään joka arkipäivä Tikkurilan Maalilinjan asiantuntijoilta. Keittiön kaapit maalaat arkea kestäviksi huolellisella esikäsittelyllä ja oikeilla maalivalinnoilla.

Maalilla muutosta keittiöön

Tässä Maalilinjan vinkit!


VINKKI 1: Pese pinta karhunkielellä

Älä unohda esitöitä. Poista ovista vetimet ja pese oven pinnasta lika pois Maalipesu-liuoksella. Pahimmat pinttymät saat helpommin pois, kun käytät apunasi karheaa karhunkieltä.

VINKKI 2: Hio pinta

Jotta uusi maali tarttuu odotetulla tavalla, hio oven pinta hiomapaperilla kauttaaltaan. Puhdista hiontapöly pölyharjalla tai pölynpoistoliinalla ennen kuin aloitat maalaamisen.

VINKKI 3: Tartuntaa pohjamaalilla!

Saat maalipinnan kestävämmäksi, kun maalaat tartuntapohjamaalilla ennen kalustemaalia. Otex akva on paras vaihtoehto tiukkaa tartuntaa vaativille pinnoille, kuten keittiön kalusteille. Se on kevyt sivellä ja helppo telata.
VINKKI 4: Helmi-maali pintaan

Maalaa pinta Helmi-kalustemaalilla, esimerkiksi käyttäen telaa. Helmi-kalustemaalista on saatavilla eri kiiltoasteita - puolihimmeään pintaan ei jää herkästi sormenjälkiä. Helmi on tutkitusti turvallinen kalustemaali, jonka avulla loihdit helposti kestävää kauneutta pinnoille.
Käytetty maalisävy: 1958, Deco Grey -värikartta


Työohjevideo


TuotteetSinua saattaa kiinnostaa myös:

MAALILINJA VASTAA

Näin maalaat keittiön kaakelit

Katso Maalilinjan vinkit keittiön kaakelien maalaamiseen!

Lue vinkit >>


KAIPAATKO VINKKEJÄ MAALAUKSEEN?

Soita Tikkurilan Maalilinjalle:
020 191 2002

arkisin klo 8-19.

(Puheluiden hintatiedot)