MAALILINJA NEUVOO

5 vinkkiä, joiden avulla ehostat asuntosi sisä- ja ulkopinnat helposti myyntikuntoon

Elämänjäljet näkyvät asunnon pinnoilla. Ennen asunnon myymistä kannattaa kiinnittää huomiota pintojen siisteyteen ja korjata asunnon pintojen pikkuviat. Oikeilla tuotteilla saat niin ulko- kuin sisäpinnat myyntikuntoon. Lue Maalilinjan vinkit, joiden avulla saat näppärästi kohennettua asunnon ulkonäköä.

Ehosta sisätilat siisteiksi

1. Siisti seinäpinnat

Kuluneet ja likaantuneet seinäpinnat kannattaa huoltomaalata. Likaantuneet seinäpinnat pestään Maalipesun avulla. Jos seinissä on kolhuja, tasoita ne Presto -tasoitteiden avulla.

Pohjamaalaa tasoitetut kohdat Varma-pohjamaalilla. Seinien väriksi sopii värisävy Tikkurilan valkoinen. Valkoinen väri raikastaa huoneen ja lisää tilan tuntua. Tikkurilan Valkoinen sointuu kauniisti yhteen lattialistojen ja ovien kanssa.

Valitse pintamaaliksi himmeä Joker-sisustusmaali tai täyshimmeä Harmony-sisustusmaali, joiden avulla maalaat seinistä uudenveroiset kätevästi.   


Lue ohjeet kauniin tasaisen seinäpinnan maalaamiseen >>

2. Puhdista lattialistat ja ikkunanpielet

Tarkista lattialistojen ja ikkunanpuitteiden kunto. Hyväkuntoisille listoille riittää pelkkä kostealla siivousliinalla pyyhkiminen.

Jos lattialistoissa tai ikkunanpuitteissa on pieniä virheitä ja ne kaipaavat maalausta tai lakkausta, rajaa ne maalarinteipillä ennen käsittelyä. Maalattujen lattialistojen ja ikkunanpuitteiden huoltomaalaukseen sopii Helmi-kalustemaali. Lakatut lattialistat tai ikkunanpuitteet voi huoltolakata Kiva-kalustelakalla.

3. Maalaa tummunut paneelikatto

Jos asunnossa on tummunut paneelikatto, se kannattaa maalata valkoiseksi. Valkoinen katto avartaa tilaa. Pohjamaalaa paneelikatto ensin Multistop Eristyspohjamaalilla ja pintamaalaa sitten Paneelikatto Valkoisella.

Siisti talon ulkoasu edustuskuntoon

1. Pese ja ehosta pihakivet

Omakotitalon pihakivetyksen peseminen painepesurilla saa pihan näyttämään siistiltä. Jos betoniset pihakivet ovat jo menettäneet värinsä, käsittele ne Patio Kivikuullotteella.

2. Poista sammal betonitiilikatolta

Sammal tekee katosta nopeasti suttuisen näköisen. Poista suurimmat sammaleet katolta harjan avulla ja levitä sen jälkeen Kilpi Sammaleenpoistoa, joka puhdistaa helposti katon sammaleesta.


Tutustu tuotteisiin!


Me autamme!
Sinua saattaa kiinnostaa myös