Idea työhuoneeseen: pirteä ilme vaaleanpunaisella


But I'm a human not a sandwich -blogin Iina maalasi työtilan uuteen uskoon heleällä vaalenapunaisella. Näin toteutat Iinan tavoin nopean muutoksen muutamassa tunnissa työhuoneeseen.Vaaleanpunainen sävy valittiin ison A4-värimallin avulla

Iina valitsi vaaleanpunaisen nuden, Y411 Pirtelö -sävyn Tikkurilan ison A4-värimallin avulla. Aiemmin valkoinen seinä sai uuden ilmeen Joker-sisustusmaalilla. Joker on hillityn himmeä sisustusmaalien klassikko. joka on ympäristötietoisen valinta – turvallinen, vähäpäästöinen ja hajuton sisämaali.

Kun valitset Tikkurilan sisäseinämaalin ja sävytät sen Tunne Väri -kartan sävyyn, voit olla varma, että valitsemasi väri toistuu kotisi seinässä täsmälleen samanlaisena kuin värilastussa – kaikissa valaistusolosuhteissa.

VINKKI! Helpota värin valintaa. Nyt voit tilata Tikkurilan värimalleja A4-koossa ja koemaalausta ei tarvitse tehdä.
Työhuone ennen ja jälkeen muutoksen

Valkoinen työtila piristyi vaaleanpunaisella Pirtelö-sävyllä. Vaaleat kalusteet pääsevät uuden sävyvalinnan myötä oikeuksiinsa. Tehostevärinä on ripaus tummanharmaata.

 Näin toteutat idean

Maalaat työtilan yhden seinän valmiiksi jopa parissa tunnissa.


Seinän maalaus

1. PUHDISTA

Pyyhi seinän pinta. Jos pinta on selvästi likainen, pese pinnat Tikkurilan Maalipesulla etiketin ohjeiden mukaisesti ja anna kuivua.

2. SUOJAA

Suojaa lattia tarkoitukseen sopivalla paperilla ennen maalausta. Teippaa listat ja pistorasiat maalarinteipillä. Jos jouduit tasoittamaan seinäpintaa tai aiempi maalipinta on tumma väriltään, maalaa pinta ensin Varma-pohjamaalilla. Varma-maalin sävy kannattaa valita lähelle uuden pintamaalin sävyä.


3. MAALAA

Sekoita Joker-sisustusmaali ja maalaa seinä 2 kertaan. Joker on päällemaalattavissa 1-2 tunnin kuluessa maalaamisesta, joten saat seinän muutamassa tunnissa valmiiksi.

Lue Maalilinjan neuvot tasaisen seinäpinnan maalaamiseen >>


Tarvikkeet

Iinan työtilan seinä on pinta-alaltaan 7,5 neliötä, joten Joker-maalia tarvittiin alle 2 litraa. Maalitarvikkeet muutokseen maksoivat alle 50 euroa.


VINKKI: Helpota ostoksiasi myymälässä! Lisää haluamasi tuotteet muistilistallesi vihreää nappia painamalla ja lähetä lista sähköpostiisi suoraan ylävalikosta.
Maalipesu
 
Hiontapaperi
 
Pölyharja
 
Maalarinteippi
 
Sivellin S1
 
Yleistela S10
 
Telavarsi S18
 
Telakaukalo S19
 


IDEAN TOTEUTTAJA:
But I'm a human not a sandwich

Jo yli viisi vuotta But I'm a human not a sandwich -blogissa on seurattu Iinan ja Oton kasvua nuoresta parista vanhemmiksi, perhe-elämää kahden pienen tytön kanssa ja tällä hetkellä myös kolmannen pienen tytön odotusta. Blogi on täynnä rakkautta, ihanaa arkea, hyvää ja helppoa ruokaa, sisustusta, muotia ja lastenvaatehulluutta. Raskauden lisäksi pinnalla on erityisesti uuden rivitaloasunnon muokkaaminen ihan ikiomaksi kodiksi, joka tuntuu kodilta.

Lue Iinan mietteet projektista blogissa >>


Mietitkö sävyä? Varmista värin valinta ja tilaa Tikkurilan iso A4-värimalli!


UUTUUS: A4-värimalli

Nyt Tikkurilan suosituista Tunne Väri -kartan sävyistä on saatavilla kätevät, A4-kokoiset aidot värimallit. Niillä on helpompi nähdä, miltä tuleva värisävy näyttää kodin seinäpinnalla ja koemaalausta ei tarvita. Voit olla nimittäin varma, että lastu ja seinän maalipinta ovat samaa sävyä valaistuksesta riippumatta. Tilaa värimalli 1,90 € kappalehintaan + palvelumaksu.