Tuunaa punoskorit metallisävyillä


Vihreä Talo -blogin Annika päätti uudistaa vanhat punoskorit, laukun ja rantahatun. Punospinta kuvioitiin helmiäishohteisilla Taika-maalin hopeisilla sävyillä. Näin kuvioit Taika Helmiäismaalilla!


Luna HM 2073

Hopea HM

Hohtoa helposti sisustukseen

Annika valitsi hopeiset sävyt Luna ja Hopea  Taika-värikartasta, jossa on hopeapohjaisia heleitä, helmenhohtoisia sävyjä ja lämpimiä, kullanhohtoisen mausteisia sävyjä.

Taika Helmiäismaali on täyteläinen metallinhohtoinen maali, jonka avulla luot ylellisen hopean- tai kullanhohtoisen pinnan seiniin, kalusteisiin ja sisustuksen yksityiskohtiin. Taika Helmiäismaali on helppo, hajuton ja turvallinen käyttää. Lisäksi se on helppo pyyhkiä tuoreeltaan vedellä pois, jos joskus maalatessa roiskuu.
Sisustuksen hohtavat katseenvangitsijat

Kulahtaneet punospinnat nousivat arvoiseensa hohtoon metallisävyillä. Punoskassin pallokuviot ja hattu saivat ylleen sävyn Hopea ja muut esineet Lunan.Näin toteutat idean

Kuvioi sisustusesineisiisi hohtoa tunnissa Annikan ideoilla.


Kuvioiden maalaus Taika Helmiäismaalilla


1. PUHDISTA

Tarvittaessa puhdista punospinnat liasta ja anna kuivua. Suojaa maalaamattomat pinnat suojapaperilla ja maalarinteipillä

2. SEKOITA

Sekoita Taika Helmiäismaalia ennen ja maalausprojektin aikana.


3. KUVIOI

Kuvioita voit tehdä pintaan  siveltimellä tai kalustemaalitelalla Taika-maalia töpöttäen.

Ison kassin pallot Annika kuvioi käyttäen kalustemaalitelan pehmeää päätä leimasimena.  Voit testata kuviota ensin suojapaperille.Toisen kassin, hatun ja pienen korin isot värialueet siveltiin ohuesti 50mm siveltimellä. Punoskassin Annika rajasi ensin teipillä, hatun ja pienen korin hän maalasi vapaalla kädellä.

Huom! Ohut kerros maalia riittää.

Taika Helmiäismaali on kosketuskuiva tunnissa.


Tarvikkeet

Taika Helmiäismaalia riitti kuviointiin 0,225 litraa. Muutos maksoi muutaman kympin.


VINKKI: Helpota ostoksiasi myymälässä! Lisää haluamasi tuotteet muistilistallesi vihreää nappia painamalla ja lähetä lista sähköpostiisi suoraan ylävalikosta.
Taika Helmiäismaali
 
Maalarinteippi
 
Sivellin S1
 
Kalustemaalitela S14
 


IDEAN TOTEUTTAJA: Vihreä talo

Vihreä talo -blogia kirjoittaa Annika Meder-Liikanen, kaupunkilainen joka viihtyy hyvin myös pellonreunassa. Rintamamiestalo maalla ja koti kaupungissa. Litroittain kermanvalkoista remonttimaalia ja loppumaton himo kirpputoreihin ja vanhoihin tavaroihin.

Lue Annikan mietteet projektista blogissa >>