Trendianalyytikko Nina Bruunin kotona:
Ryhtiä ja yllätyksellisiä yksityiskohtia

Trendianalyytikko ja sisustusvaikuttaja Nina Bruun valitsi Minerals -värikokoelmasta kotiinsa herkullisen runsaan vuoden väri N405 Ruukun ja tyylikkään tumman Y500 Takoraudan vastapainoksi kevyen viileät V447 Serpentiinin ja Y487 Piazzan. Värivalintoja tehdessä Nina kiinnitti erityistä huomiota huoneiden toiminnallisuuteen. Inspiroidu Ninan värivalinnoista.  


Käytetyt sävytSyviä sävyjä perinteisen valkoisen sijaan

”Työskentelen suunnittelijana jatkuvasti värien parissa ja nyt halusin maalata kotini seinät syvillä sävyillä turvallisten valkoisten sijaan. Minerals-väripaletin sävyt toimivat loistavasti yhteen ja mikä tahansa värikokoelman sävyistä olisi näyttänyt hyvältä asunnossani. Nyt kotini seiniä koristavat vuoden väri N405 Ruukku, Y500 Takorauta, V447 Serpentiini ja Y487 Piazza

Valitsemani värit antavat huoneille luonnetta ja ryhtiä. Sävyillä luot persoonan kodillesi ja niiden valitseminen vaatii rohkeutta. Tuntui hauskalta luoda vahva tunnelma yhteensopivilla tummilla, vaaleilla, lämpimillä sekä kylmillä sävyillä. ” 


Olohuone ennen ja jälkeen

Tikkurilan vuoden väri, terrakotan oranssi N405 Ruukku on kuin taideteos olohuoneen kapealla seinällä. Runsas sävy on mielenkiintoinen yksityiskohta muuten vaaleassa, isossa tilassa. Maalattu tehosteseinä on hauska yllätys, kun huoneeseen astuu sisään. 


Valitse sävyt ja maalit huoneen käyttötarkoituksen mukaan 

”Ennen maalaamista pohdin paljon huoneiden erilaisia toimintoja, sillä jokaisen värin pitää tuoda esiin tilan parhaat puolet. Värin valinta oli helppoa makuuhuoneen seiniin. Heräämisellä on iso vaikutus koko päivään ja valitsin huoneeseen värin, joka on vaalea ja rauhallinen, lämmin vaaleanharmaa Y487 Piazza. Seinät käsiteltiin täyshimmeiksi Harmony-sisustusmaalilla. ” 

Maalaa kaunis seinäpinta 

  1. Puhdista seinäpinta liasta ja rajaa maalattavat alueet maalarinteipillä.
  2. Maalaa seinä Tikkurilan täyshimmeällä Harmony-sisustumaalilla kahteen kertaan. Käytä maalatessa jatkovartta ja runsaasti maalia tasaisen lopputuloksen aikaansaamiseksi. Muista tehdä telalla lopuksi tasausvedot alhaalta ylös.   

Lue tarkemmat ohjeet sisäseinän maalaamiseen >> Nina Bruun 

Trendianalyytikko ja suunnittelija  

Tanskalainen Nina Bruun on sisustusalan tunnettu vaikuttaja sekä palkittu väri- ja trendianalyytikko.  

"Väreistä on jälleen muodostumassa tapa ilmaista itseään".


Seuraa Instagramissa: @nina_bruun

    

Tilaa ilmainen Color Now -sisustuslehti!

Nyt voit tilata ilmaiseksi ensimmäisten joukossa Tikkurilan Color Now -sisustuslehden. 80-sivuinen lehti pursuaa ideoita värien rakastajille, vuoden ajankohtaisimmat sisustussävyt, mielenkiintoiset henkilöhaastattelut ja inspiroivat kohteet. Kerro yhteystietosi, niin postitamme lehden kotiovellesi maksutta.

TILAA LEHTI ILMAISEKSI >>