Idea makuuhuoneeseen: sängynpäädyn uusi sävy


MUTSIS ON. -blogin Emilia raikasti makuuhuoneen sängynpäädyn vaaleanvihreällä. Näin toteutat Emilian tavoin nopean muutoksen muutamassa tunnissa makkariin.Heleä vihreä valittiin ison A4-värimallin avulla

Emilia uskalsi valita vaalean vihreän Y383 Kurkku -sävyn Tikkurilan ison A4-värimallin avulla. Aiemmin valkoinen seinä sai uuden ilmeen Harmony-sisustusmaalilla, joka luo sametinhimmeän pinnan makuuhuoneen seiniin. Harmony häivyttää pinnan pienet epätasaisuudet ja vahvatkin värit toistuvat pehmeinä ja syvinä.

Kun valitset Tikkurilan sisäseinämaalin ja sävytät sen Tunne Väri -kartan sävyyn, voit olla varma, että valitsemasi väri toistuu kotisi seinässä täsmälleen samanlaisena kuin värilastussa – kaikissa valaistusolosuhteissa.

VINKKI! Helpota värin valintaa. Nyt voit tilata Tikkurilan värimalleja A4-koossa ja koemaalausta ei tarvitse tehdä.Näin toteutat idean

Maalaat makuuhuoneen yhden seinän valmiiksi jopa parissa tunnissa.


Seinän maalaus

1. PUHDISTA

Pyyhi seinän pinta. Jos pinta on selvästi likainen, pese pinnat Tikkurilan Maalipesulla etiketin ohjeiden mukaisesti ja anna kuivua.

2. SUOJAA

.Suojaa lattia tarkoitukseen sopivalla paperilla ennen maalausta. Teippaa listat ja pistorasiat maalarinteipillä. Jos jouduit tasoittamaan seinäpintaa tai aiempi maalipinta on tumma väriltään, maalaa pinta ensin Varma-pohjamaalilla. Varma-maalin sävy kannattaa valita lähelle uuden pintamaalin sävyä.

3. MAALAA

Sekoita Harmony-sisustusmaali ja maalaa seinä telalla 2 kertaan. Jatkovarsi helpottaa työtä. Harmony on päällemaalattavissa 1-2 tunnin kuluessa maalaamisesta, joten saat seinän muutamassa tunnissa valmiiksi.

Lue Maalilinjan neuvot tasaisen seinäpinnan maalaamiseen >>


Tarvikkeet

Emilian sängyn päätyseinä on kooltaan 3,5 neliötä, joten Harmony-maalia tarvittiin vain 1 litra. Tarvikkeet muutokseen maksoivat muutaman kympin.


VINKKI: Helpota ostoksiasi myymälässä! Lisää haluamasi tuotteet muistilistallesi vihreää nappia painamalla ja lähetä lista sähköpostiisi suoraan ylävalikosta.
Maalipesu
 
Hiontapaperi
 
Pölyharja
 
Maalarinteippi
 
Sivellin S1
 
Yleistela S10
 
Telavarsi S18
 
Telakaukalo S19
 


IDEAN TOTEUTTAJA: MUTSIS ON.

"Olen Emilia, 24 -vuotias turkulainen äiti kahdelle ihanalle lapselle. Olen intohimoinen tasa-arvon puolestapuhuja, raadollisen rehellinen kirjoittaja ja totaalinen suklaa-addikti. Rakastan kaikkea kaunista, eikä elämä mielestäni maistu miltään ilman rajojen rikkomista ja riskien ottamista!"

Lue Emilian mietteet projektista blogissa >>


Mietitkö sävyä? Varmista värin valinta ja tilaa Tikkurilan iso A4-värimalli!


UUTUUS: A4-värimalli

Nyt Tikkurilan suosituista Tunne Väri -kartan sävyistä on saatavilla kätevät, A4-kokoiset aidot värimallit. Niillä on helpompi nähdä, miltä tuleva värisävy näyttää kodin seinäpinnalla ja koemaalausta ei tarvita. Voit olla nimittäin varma, että lastu ja seinän maalipinta ovat samaa sävyä valaistuksesta riippumatta. Tilaa värimalli 1,90 € kappalehintaan + käsittelymaksu.