IDEA LASTENHUONEESEEN

Salaisuus lastenhuoneessa


Maiju Saw -bloggaaja piristi lastenhuoneen seinät raikkaalla vedensinisellä. Lastenhuoneen vaaleaan, skandinaaviseen tyyliin Salaisuus-sävy tuo ripauksen leikkiä.Maiju maalasi lastenhuoneen seinät täyshimmeällä Harmony-sisustusmaalilla, sävynä Salaisuus X438. Sävy valittiin Tikkurilan uudesta Color Now 2016 -värioppaasta, jossa esitellään vuoden ajankohtaisimmat sisustussävyt.


Työohje


Esityöt

1. Pyyhi seinän pinta ennen käsittelyä. Jos seinä on selvästi likainen, pese pinta Tikkurilan Maalipesulla etiketin ohjeiden mukaisesti ja anna kuivua.

2. Hio kiiltävät ja kovat maalipinnat himmeiksi ja poista
pöly pölyharjalla.


3. Tasoita tarvittaessa pintakolot ja epätasaisuudet Presto Pikasiloitteella. Hio tasoitetut kohdat hiontapaperilla ja poista hiontapöly pölyharjalla.


Maalaus

4. Suojaa lattia tarkoitukseen sopivalla paperilla ennen maalausta. Teippaa listat ja pistorasiat maalarinteipillä. Jos jouduit tasoittamaan seinäpintaa tai aiempi maalipinta on tumma väriltään, maalaa pinta ensin Varma-pohjamaalilla. Varma-maalin sävy kannattaa valita lähelle uuden pintamaalin sävyä.

5.  Pintamaalaa huoneen seinä 1-2 kertaa täyshimmeällä Harmony-sisustusmaalilla. Irroita maalarinteipit ennen kuin maali ehtii kuivua.

Puhdista työvälineet vedellä ja saippualla tai Tikkurilan Pensselipesulla etiketin ohjeiden mukaisesti.


Tarvikkeet

Lastenhuone on reilun kokoinen, 30 neliötä. Harmony-maalia tarvittiin 5,4 litraa ja yhteensä muutos maksoi alle pari sataa euroa.


VINKKI: Helpota ostoksiasi myymälässä! Lisää haluamasi tuotteet muistilistallesi vihreää nappia painamalla ja lähetä lista sähköpostiisi suoraan ylävalikosta.
Hiontapaperi
 
Pölyharja
 
Sivellin S1
 
Yleistela S10
 
Telavarsi S18
 
Telakaukalo S19
 


IDEAN TOTEUTTAJA: Maiju Saw

MAIJU SAW on sisustusblogi, jossa bloggaaja jakaa sisustusideoita, DIY-vinkkejä ja inspiraatiokuvia omasta kodistaan. Maiju esittelee hurmaavia ostosaarteitaan, ihastuttavia kirpputorilöytöjään ja upeita itse tehtyjä luomuksiaan. Tämän lisäksi blogissa on paljon ruokareseptejä ja pohdintoja lapsiperheen arjesta.

Lue Maijun mietteet projektista blogissa >>