Maalaa ruokailutila suklaanruskeaksi


Riikka Kantinkoski Weekdaycarnival-blogista maalasi olohuoneen ja ruokailutilan seinän suklaanruskeaksi. Väri-inspiraation voi saada vaikka reseptistä. Näin uudistat Riikan tavoin sisäseinän ilmeen parissa tunnissa.Täyshimmeä lopputulos

Riikka valitsi S484 Konglomeraatti -sävyn Tikkurilan Tunne Väri -kartasta. Seinä maalattiin täyshimmeällä Harmony-sisustusmaalilla. Harmonylla luot hienostunutta, sametinhimmeää pintaa ja se häivyttää pinnan pienet epätasaisuudet.

Tikkurilan Sävylupaus takaa, että kun valitset Tikkurilan sisäseinämaalin ja sävytät sen Tunne Väri -kartan sävyyn, voit olla varma, että valitsemasi väri toistuu kotisi seinässä täsmälleen samanlaisena kuin värilastussa – kaikissa valaistusolosuhteissa.

VINKKI! Helpota värin valintaa. Nyt voit tilata Tikkurilan värimalleja A4-koossa ja koemaalausta ei tarvitse tehdä.Ruokailutilan seinä ennen ja jälkeen muutoksenNäin toteutat idean

Uudistat ruokailutilan ilmeen maalaamalla jopa parissa tunnissa!


Seinän maalaus

1. PUHDISTA

Pyyhi seinän pinta. Jos pinta on selvästi likainen, pese pinnat Tikkurilan Maalipesulla etiketin ohjeiden mukaisesti ja anna kuivua.

2. SUOJAA

Suojaa lattia tarkoitukseen sopivalla paperilla ennen maalausta. Teippaa listat ja pistorasiat maalarinteipillä. Jos jouduit tasoittamaan seinäpintaa tai aiempi maalipinta on tumma väriltään, maalaa pinta ensin Varma-pohjamaalilla. Varma-maalin sävy kannattaa valita lähelle uuden pintamaalin sävyä.

3. SEKOITA

Sekoita Harmony-sisustusmaali ja kaada maalia muovipussilla päällystettyyn telakaukaloon. Näin mahdollisesti jäljelle jäänyt maali on helppo kaataa takaisin purkkiin.

4. MAALAA

Maalaa seinä 2 kertaan täyshimmeäksi. Harmony on päällemaalattavissa 1-2 tunnin kuluessa maalaamisesta, joten saat seinän muutamassa tunnissa valmiiksi.

Lue Maalilinjan neuvot tasaisen seinäpinnan maalaamiseen >>Tarvikkeet

Riikka tarvitsi tilaan Harmony-maalia yksi 2,7 litran purkki. Maalitarvikkeet maksoivat alle 60 euroa.


VINKKI: Helpota ostoksiasi myymälässä! Lisää haluamasi tuotteet muistilistallesi vihreää nappia painamalla ja lähetä lista sähköpostiisi suoraan ylävalikosta.
Maalipesu
 
Hiontapaperi
 
Pölyharja
 
Maalarinteippi
 
Sivellin S1
 
Yleistela S10
 
Telavarsi S18
 
Telakaukalo S19
 


IDEAN TOTEUTTAJA: Riikka Kantinkoski

Riikka Kantinkoski on helsinkiläinen valokuvaaja, taiteilija, stylisti ja bloggaaja. Riikka pitää suosittua Weekdaycarnival-blogia, jossa hän kertoo sisustus- ja ruokapainotteisista työprojekteista sekä kevyistä aiheista, joilla pääset arkea pakoon.

Lue Riikan mietteet projektista blogissa >>