Maalaa olohuone utuisella roosalla


Marja Musta Ovi -blogista maalasi aiemmin vaalean olohuoneen huurteiseen roosan sävyyn. Herkkä vaaleanpunainen nude on tyylikkäästi yhdistetty skandinaavisiin sävyihin: valkoiseen, harmaaseen ja mustaan sekä vaaleaan puuhun. Näin uudistat Marjan tavoin olohuoneesi ilmeen parissa tunnissa.Sametinhimmeä pinta kruunaa lopputuloksen

Marja löysi X420 Neito -sävyn Tikkurilan Tunne Väri -kartasta. Seinämaaliksi valikoitui täyshimmeä Harmony-sisustusmaali, joka on kiiltoasteeltaan oiva valinta tyylikkääseen olohuoneeseen. Harmony-sisustusmaalilla luot hienostunutta, sametinhimmeää pintaa ja maali häivyttää pinnan pienet epätasaisuudet.

Kun valitset Tikkurilan sisäseinämaalin ja sävytät sen Tunne Väri -kartan sävyyn, voit olla varma, että valitsemasi väri toistuu kotisi seinässä täsmälleen samanlaisena kuin värilastussa – kaikissa valaistusolosuhteissa.

VINKKI! Helpota värin valintaa. Nyt voit tilata Tikkurilan värimalleja A4-koossa ja koemaalausta ei tarvitse tehdä.Olohuone ennen ja jälkeen muutoksenNäin toteutat idean

Uudistat olohuoneen ilmeen maalamalla jopa parissa tunnissa!


Seinän maalaus

1. PUHDISTA

Pyyhi seinän pinta. Jos pinta on selvästi likainen, pese pinnat Tikkurilan Maalipesulla etiketin ohjeiden mukaisesti ja anna kuivua.

2. SUOJAA

Suojaa lattia tarkoitukseen sopivalla paperilla ennen maalausta. Teippaa listat ja pistorasiat maalarinteipillä. Jos jouduit tasoittamaan seinäpintaa tai aiempi maalipinta on tumma väriltään, maalaa pinta ensin Varma-pohjamaalilla. Varma-maalin sävy kannattaa valita lähelle uuden pintamaalin sävyä.

3. SEKOITA

Sekoita Harmony-sisustusmaali ja kaada maalia muovipussilla päällystettyyn telakaukaloon. Näin mahdollisesti jäljelle jäänyt maali on helppo kaataa takaisin purkkiin.

4. MAALAA

Maalaa seinä 2 kertaan täyshimmeäksi. Harmony on päällemaalattavissa 1-2 tunnin kuluessa maalaamisesta, joten saat seinän muutamassa tunnissa valmiiksi.

Lue Maalilinjan neuvot tasaisen seinäpinnan maalaamiseen >>Tarvikkeet

Marjan olohuoneen seinä on pinta-alaltaan noin 10 neliötä, joten Harmony-maalia tarvittiin yksi 2,7 litran purkki. Maalitarvikkeet maksoivat alle 60 euroa.


VINKKI: Helpota ostoksiasi myymälässä! Lisää haluamasi tuotteet muistilistallesi vihreää nappia painamalla ja lähetä lista sähköpostiisi suoraan ylävalikosta.
Maalipesu
 
Hiontapaperi
 
Pölyharja
 
Maalarinteippi
 
Sivellin S1
 
Yleistela S10
 
Telavarsi S18
 
Telakaukalo S19
 


IDEAN TOTEUTTAJA: Musta Ovi -blogin Marja

Sisustusblogi, rakentamisblogi, designblogi Musta ovi muotoutui haaveesta asua keskellä unelmaa, loft-henkisessä skandimodernissa talossa ripauksella tanskalaista särmää. Marjan blogi tarjoaa uutta inspiraatiota ja intoa kokeilla. Kaunis ei läheskään aina tarkoita kallista, kuuluu kirjoittajan motto.

Lue Marjan mietteet projektista blogissa >>