Kaunis säilytysratkaisu olohuoneeseen


Maiju Saw -blogin Maiju rakensi olohuoneeseen uuden kaapiston. Kätevä säilytysratkaisu koristeltiin listoituksilla ja maalattiin tyylikkään harmaaksi. Näin maalaat kaapin oviin trendikkään harmaan sävyn Maijun tapaan.Greige-sävy 1943 on nappivalinta

Maiju toivoi oleskelutilaan sopivan harmaan sävyn ja väri löytyi TIkkurilan Deco Grey -värikartasta.
Deco Grey -värikartta esittelee yhteensä melkein sata hurmaavaa harmaan sävyä ja sen neutraalien ja sävyllisten harmaiden avulla saat luotua kotiisi entistäkin kauniimpia ja harmonisempia kokonaisuuksia.

Kaapisto maalattiin Tikkurilan himmeällä Helmi 10 -kalustemaalilla, joka on kestävä ja tutkitusti turvallinen kalustemaali. Pohjoismainen Joutsenmerkki takaa Helmi-maalin olevan laadukas ja ympäristöystävällinen valinta.

"Deco Grey -kartan sävy 1943 oli niin nappiin, että on vaikea uskoa itsekään miten hyvin se sopii kaapistoon. Todella moni on kommentoinut, että kaappi näyttää siltä kuin se olisi aina ollut tässä. :)"

Maiju, Maiju Saw -blogiNäin toteutat idean

Näin kaapiston listoitus ja maalaus onnistuu parissa päivässä!


Kaapiston maalaus

1. LISTOITA OVI

Leikkaa listanpätkistä sopivat palat oven ympärille listasahalla, Lista leikataan jiiriin eli tyypillisesti 45 asteen kulmaan. Maiju kiinnitti listat oveen erikoispuuliimalla.

2. PUHDISTA

Puhdista kalusteen pinnat Tikkurilan Maalipesulla etiketin ohjeiden mukaisesti ja anna kuivua.

3. HIO

Hio aiempi maalipinta himmeäksi ja poista hiontapöly pölyharjalla tai pölynsidontaliinalla.

4. ESIKÄSITTELE

Pohjamaalaa kertaalleen kaluste Helmi Pohjamaalilla kalustemaalitelalla tai siveltimmellä. Anna kuivua 5 tuntia ennen pintamaalausta.

5. MAALAA

Pintamaalaa 1-2 kertaa himmeällä Helmi 10 -kalustemaalilla. Helmi-kalustemaali on päällemaalattavissa 16 tunnin kuluttua. Käyttöönottokovuus saavutetaan 2-3 vuorokauden kuluttua.


Tarvikkeet

Maijun kaapistoihin käytettiin Helmi Pohjamaalia ja -kalustemaalia noin 2 litraa. Maalitarvikkeet olivat noin 100 euron luokkaa.


VINKKI: Helpota ostoksiasi myymälässä! Lisää haluamasi tuotteet muistilistallesi vihreää nappia painamalla ja lähetä lista sähköpostiisi suoraan ylävalikosta.
Helmi Pohjamaali
 
Helmi 10 kalustemaali, himmeä
 
Maalipesu
 
Hiontapaperi
 
Pölyharja
 
Sivellin S1
 
Kalustemaalitela S14
 
Telavarsi S18
 
Telakaukalo S19
 


IDEAN TOTEUTTAJA: Maiju Saw

"Olen intohimoinen sisustusharrastaja ja kirppishamsteri, jonka blogi täyttyy designista ja halvoista kirppislöydöistä. Seuraan trendejä enkä pelkää muutosta."

Lue Maijun mietteet projektista blogissa >>