Idea jouluun: maalaa tyylikäs vaihtoehto perinteiselle joulukuuselle


Oletko allergikko tai kyllästynyt perinteisiin havuihin? Luo omannäköisesi joulukuusi Taika Helmiäismaalilla käsitellyistä puurimoista ja silkkinauhasta. Upea helmiäishohde luo juhlavan tunnelman joulukotiin!
Luo minimalistinen joulukuusi tyyliisi sopivaksi

Tarvitset tähän helmiäishohtoiseen joulukuuseen seitsemän puurimaa, vanhoja koristeita, maalia ja keinokuitusiveltimen sekä silkkinauhaa. Puurimat ja vanhat joulukortisteet on maalattu Taika Helmiäismaalin uudella lilahtavalla 2033 Cressida -sävyllä. Joulukuusen taustaseinä on käsitelty sävy sävyyn täyshimmeällä Harmony-sisustusmaalin V481 Shantung -värillä.

Taika-värikartassa on nyt 16 uutta, herkullista helmiäishohtoista väriä. Nyt jouluna trendikkäitä sävyjä ovat pastellit, metallinhohto ja sinivihreät.


Näin toteutat idean

Maalaa rimat ensin ja siirry sitten joulukoristeiden pariin. Kun puurimat ovat kuivuneet, sido ne toisiinsa kiinni kauniilla silkkinauhalla. Persoonallisen joulukuusen toteutat päivässä ja siitä on iloa vuosiksi eteenpäin.


Puurimojen maalaus


Pätki puurimat sopivasti erikokoisiksi paloiksi ja hio rimojen pinnat kevyesti. Puhdista hiontapöly ja maalaa kertaalleen Taika Helmiäismaalilla, Anna kuivua 6 tuntia.


Tarvikkeet

Joulukuusen puurimoihin ja koristeisiin riitti 0,225 litran pieni purkki Taika Helmiäismaalia. Tämä vaihtoehtoinen joulukuusi maksoi muutaman kympin.


VINKKI: Helpota ostoksiasi myymälässä! Lisää haluamasi tuotteet muistilistallesi vihreää nappia painamalla ja lähetä lista sähköpostiisi suoraan ylävalikosta.
Taika Helmiäismaali
 
Hiontapaperi
 
Pölyharja
 
Sivellin S1