Luo ylväs olohuone harmonisilla sävyillä


Valokuvaaja ja bloggaaja Riikka Kantinkoski loi rauhallisen olohuoneen Color Now 2017 Hazy-värikokoelman harmonisilla sävyillä. Ota vuoden väri sisustuksen kulmakiveksi näillä ohjeilla!
Luo tilantuntua vaalealla Angoralla

”Jotta korkea ja avara tila säilyttäisi osan itseään, valitsin pääväriksi H466 Angoran. Vaalea väri säilytti tilan korkeuden, mutta samalla tilan yleistunnelma pehmeni ja rauhoittui,” Riikka Kantinkoski kertoo. Angora on tänä vuonna valittu vuoden väriksi 2017.

”Olohuoneen työpisteen seinäpinnat maalattiin Nefriitillä ja se ryhditti tilaa. Nefriitin ja Angoran sävyt sopivat lisäksi saumattomasti toisiinsa, joten lopputulos säilyi rauhallisena. Kaiken kaikkiaan tilasta syntyi kaunis ja kodikas kokonaisuus, jonne kelpaa kutsua ystävät viihtymään.”

Inspiroidu Riikan stailaamasta olohuoneen muodonmuutoksesta

Näin toteutat Riikan ideat

Seinän maalaus

1.    Puhdista seinäpinta liasta ja rajaa maalattavat alueet maalarinteipillä.
2.    Maalaa seinä Tikkurilan täyshimmeällä Harmony-sisustumaalilla kahteen kertaan, isompi ala nudella Angora-sävyllä ja pienempi harmaanvihreällä Nefriitillä. Käytä maalatessa jatkovartta ja runsaasti maalia tasaisen lopputuloksen aikaansaamiseksi. Muista tehdä telalla lopuksi tasausvedot alhaalta ylös.

Lue tarkemmat ohjeet sisäseinän maalaamiseen >>

Kalusteen maalaus

1.    Puhdista maalattava pinta liasta ja hio se. Pyyhi hiontapöly.
2.    Pohjamaalaa kaluste Otex Akva –tartuntapohjamaalilla.
3.    Maalaa kaluste 1-2 kertaan himmeällä Helmi 10-kalustemaalilla kalustemaalitelaa ja sivellintä hyödyntäen.

Lue tarkemmat ohjeet kalusteen maalaamiseen >>


Tarvikkeet


VINKKI: Helpota ostoksiasi myymälässä! Lisää haluamasi tuotteet muistilistallesi vihreää nappia painamalla ja lähetä lista sähköpostiisi suoraan ylävalikosta.
Otex Akva tartuntapohjamaali
 
Maalipesu
 
Hiontapaperi
 
Pölyharja
 
Maalarinteippi
 
Sivellin S1
 
Yleistela S10
 
Telavarsi S18
 
Telakaukalo S19
 


IDEAN TOTEUTTAJA: Riikka Kantinkoski

Riikka Kantinkoski on helsinkiläinen valokuvaaja, taiteilija, stylisti ja bloggaaja. Riikka pitää suosittua Weekdaycarnival-blogia, jossa hän kertoo sisustus- ja ruokapainotteisista työprojekteista sekä kevyistä aiheista, joilla pääset arkea pakoon.

Lue Riikan mietteet projektista blogissa >>
Tilaa ilmainen Color Now -sisustuslehti!

Nyt voit tilata ilmaiseksi ensimmäisten joukossa Tikkurilan Color Now -sisustuslehden. 80-sivuinen lehti pursuaa ideoita värien rakastajille, vuoden ajankohtaisimmat sisustussävyt, mielenkiintoiset henkilöhaastattelut ja inspiroivat kohteet. Kerro yhteystietosi, niin postitamme lehden kotiovellesi maksutta.

TILAA LEHTI ILMAISEKSI >>