IDEA LASTENHUONEESEEN

Unelmien sateenkaari


Tähän ihanan pastelliseen, Liitu-maalilla maalattuun sateenkaareen voi taiteilla aarteita ja muita omia juttuja ihan mihin itse haluaa. Jo huoneeseen valittujen värisävyjen nimet – Leivos, Sorbetti, Vaahtokarkki, Akvarelli ja Persimoni – maistuvat suussa makeilta ja kertovat enemmän kuin tuhat sanaa. Voiko nuoren neidin valtakunta olla enää herkullisempi?Pastellisateenkaaren alla

Seinä on maalattu kokonaisuudessaan Joker-maalin sävyillä H336 Leivos. Joker on turvallinen ja hajuton sisustusmaali, joka soveltuu erinomaisesti lastenhuoneen maalaukseen.

Pastellisateenkaari ja pilvet maalattiin Liitu-liitutaulumaalilla. Liitu-maalin voi sävyttää satoihin erilaisiin sävyihin ja tässä huoneessa päädyttiin herkulliseen karkkikimaraan: F306 Sorbetti, G401 Persimoni, F336 Vaahtokarkki ja Y441 Akvarelli. Pilviin valittiin raikas valkoinen, Paperi F497.

Lisää tähtipölyä seinän yläosaan hopeanvärisellä Taika Stardust -kimallelasyyrilla ja maalaa ratsut metallinhohtoiseksi Taika Helmiäismaalin sävyllä 2074 Venus.


Työohje

Katso videolta, miten sateenkaari maalattiin!

Katso videolta, miten helmiäisratsut saatiin aikaan!


Tarvikkeet

Huoneen seinän maalaamiseen kului Joker-maalia H336-sävyssä 2,7 litraa. Liitu-maalin jokaista sävyä tarvittiin 1 litra. Aikaa maalaamiseen kului noin 6 tuntia.


VINKKI: Helpota ostoksiasi myymälässä! Lisää haluamasi tuotteet muistilistallesi vihreää nappia painamalla ja lähetä lista sähköpostiisi suoraan ylävalikosta.Joker
 
Liitu, liitutaulumaali
 
Yleistela S10
 
Telavarsi S18
 
Telakaukalo S19
 
Sivellin S1