IDEA LASTENHUONEESEEN

Tähdet, tähdet


Wau minkä taustan lempparivärillä maalattu tähti antaakaan selfieille ja omille videoille. Liitu-maalilla taiteiltuun tähteen voi piirtää ja kirjoittaa päivän fiilikset sekä muut muistettavat asiat.Tyttö sinä olet tähti!

Seinä on maalattu kokonaisuudessaan Joker-maalin sävyillä Hyasintti X342. Joker on turvallinen ja hajuton sisustusmaali, joka soveltuu erinomaisesti lastenhuoneen maalaukseen.

Tähtikuvio on tehty Liitu-liitutaulumaalin sävyllä X370 Tiffany. Liitu-maalin voi sävyttää satoihin eri sävyihin ja se on helppo maalata. Voit ottaa liitutaulun käyttöön viikon kuluttua maalauksesta. Maalaa tähden ääriviivat Taika Glow -efektilakalla, jos haluat että tähtesi hohtaa myös yössä!

Huoneen kauniit rasiat maalattiin Taika Helmiäismaalin sävyillä 2076 Merkurius ja 2074 Venus.


Työohje

Katso videolta, miten tähti maalattiin!

Katso videolta, miten rasiat saivat helmiäishohtonsa!


Tarvikkeet

Huoneen seinän maalaamiseen kului Joker-maalia X342-sävyssä 2,7 litraa ja Liitu-maalia X370-sävyssä 1 litra. Aikaa maalaamiseen kului noin 3 tuntia.


VINKKI: Helpota ostoksiasi myymälässä! Lisää haluamasi tuotteet muistilistallesi vihreää nappia painamalla ja lähetä lista sähköpostiisi suoraan ylävalikosta.Joker
 
Liitu, liitutaulumaali
 
Yleistela S10
 
Telavarsi S18
 
Telakaukalo S19
 
Sivellin S1