IDEA LASTENHUONEESEEN

Mystinen metropoli


Tällä tarunhohtoisella kaupungilla on kahdet kasvot. Päivisin sen tummanpuhuva siluetti luo näyttävän taustan huoneen kalusteille ja muille esineille. Iltaisin se herää eloon valojen sammuttua ja sytyttää sadat kauniisti tuikkivat ikkunansa.Hohtoa pimeään yöhön

Seinä on maalattu kokonaisuudessaan Joker-maalin sävyillä K498 Valkama. Kaupunkisiluetti maalattiin N500 Akaatti- ja Y498 Keskiyö -sävyillä. Ikkunoiden sävyksi valikoitui myös K498 Valkama. Joker on turvallinen ja hajuton sisustusmaali, joka soveltuu erinomaisesti lastenhuoneen maalaukseen.

Ikkunat lakattiin myös Taika Glowlla, jolloin ne hohtavat valojen sammuttua. Taika Glow latautuu valossa ja voi hohtaa pimeässä jopa 6 tuntia.

Huoneeseen maalattiin myös Joker- ja Magnetic-maalilla raita ja siihen voi nyt kiinnittää muistilappuja ja kivoja kuvia.


Työohje

Katso videolta, miten pimeässä hohtava kaupunkisiluetti maalattiin!


Tarvikkeet

Huoneen seinän maalaamiseen kului Joker-maalia K498-sävyssä 2,7 litraa, muissa sävyissä litra. Taika Glowta riitti pienempi purkki, 0,225 litraa. Aikaa maalaamiseen kului noin 6 tuntia.


VINKKI: Helpota ostoksiasi myymälässä! Lisää haluamasi tuotteet muistilistallesi vihreää nappia painamalla ja lähetä lista sähköpostiisi suoraan ylävalikosta.Joker
 
Taika Glow
 
Yleistela S10
 
Telavarsi S18
 
Telakaukalo S19
 
Sivellin S1