Maalaa lastenhuoneeseen sininen kuvioseinä


Marja Musta Ovi -blogista maalasi valkoisen lastenhuoneen sinisen sävyihin. Uudistuneen vauvanhuoneen juju on kuviomaalaus, joka luo pesämäisen tunnelman tilaan. Näin toteutat helpon kuviomaalausidean Marjan tyyliin!SInisen sävyjä ja ripaus haaleaa roosaa lastenhuoneeseen

Marja maalasi seinän kokonaan X438 Salaisuus -sävyllä ja talomaisen kuvion L491 Maininki -sävyllä. Seinämaaliksi valikoitui täyshimmeä Harmony-sisustusmaali, joka on kiiltoasteeltaan hyvä valinta makuuhuoneeseen. Harmony-sisustusmaalilla luot hienostunutta, sametinhimmeää pintaa ja maali häivyttää pinnan pienet epätasaisuudet. Suosittelemme Joker-maalia lastenhuoneeseen, koska likatahrat on helppo pyyhkiä seinästä pois.

Kun valitset Tikkurilan sisäseinämaalin ja sävytät sen Tunne Väri -kartan sävyyn, voit olla varma, että valitsemasi väri toistuu kotisi seinässä täsmälleen samanlaisena kuin värilastussa – kaikissa valaistusolosuhteissa.

Jakkarat maalattiin himmeällä Helmi 10 -kalustemaalilla, tummalla N439 Syvänne -sävyllä, haaleanroosalla Y319 Omenankukka -sävyllä ja samoilla sinisen sävyillä kuin seinät.

VINKKI! Helpota värin valintaa. Nyt voit tilata Tikkurilan värimalleja A4-koossa ja koemaalausta ei tarvitse tehdä.Vauvanhuone ennen ja jälkeen muutoksenNäin toteutat idean

Kuvioi sisäseinät yhdessä iltapäivässä!


Seinän maalaus

1. PUHDISTA

Pyyhi seinän pinta. Jos pinta on selvästi likainen, pese pinnat Tikkurilan Maalipesulla etiketin ohjeiden mukaisesti ja anna kuivua.

2. SUOJAA

Suojaa lattia tarkoitukseen sopivalla paperilla ennen maalausta. Teippaa listat ja pistorasiat maalarinteipillä. Jos jouduit tasoittamaan seinäpintaa tai aiempi maalipinta on tumma väriltään, maalaa pinta ensin Varma-pohjamaalilla. Varma-maalin sävy kannattaa valita lähelle uuden pintamaalin sävyä.

3. SEKOITA

Sekoita Harmony-sisustusmaali ja kaada maalia muovipussilla päällystettyyn telakaukaloon. Näin mahdollisesti jäljelle jäänyt maali on helppo kaataa takaisin purkkiin.

4. MAALAA

Maalaa seinä ensin kahteen kertaan Salaisuus-sävyllä. Käytä apunasi jatkovartta. Anna kuivua 2 tuntia. Maalin kuivuttua laita maalarinteippi haluttuun kohtaan seinälle ja paina hyvin kiinni. Hanki kuviomaalausta varten joustavaa maalarinteippiä, jolla helpompi toteuttaa haluamasi kuvio.

Tarkan rajauksen saat, kun maalaat teipin reunan kevyesti vaaleammalla Salaisuus-sävyllä tiiviiksi, jolloin tummaa maalia ei pääse valumaan teipin alle vaalealle maalille. Vaalean maalin kuivuttua voit maalata tummalla Syvänne-sävyllä rajakohdan ja kuvion peittäväksi.

Maalaamisen jälkeen voit ottaa teipin pois 45 asteen kulmassa.

Lue Maalilinjan neuvot tasaisen seinäpinnan maalaamiseen >>


Tarvikkeet

Lastenhuoneen seinä on pinta-alaltaan noin 10 neliötä, joten Harmony-maalia tarvittiin yksi 2,7 litran purkki Salaisuus-sävyssä ja 1 litra Maininki-sävyssä. Jakkaroita varten maalia kului 0,225 litraa maalia per sävy. Seinän maalitarvikkeet maksoivat alle 100 euroa.


VINKKI: Helpota ostoksiasi myymälässä! Lisää haluamasi tuotteet muistilistallesi vihreää nappia painamalla ja lähetä lista sähköpostiisi suoraan ylävalikosta.
Maalipesu
 
Hiontapaperi
 
Pölyharja
 
Maalarinteippi
 
Sivellin S1
 
Yleistela S10
 
Telavarsi S18
 
Telakaukalo S19
 


IDEAN TOTEUTTAJA: Musta Ovi -blogin Marja

Sisustusblogi, rakentamisblogi, designblogi Musta ovi muotoutui haaveesta asua keskellä unelmaa, loft-henkisessä skandimodernissa talossa ripauksella tanskalaista särmää. Marjan blogi tarjoaa uutta inspiraatiota ja intoa kokeilla. Kaunis ei läheskään aina tarkoita kallista, kuuluu kirjoittajan motto.

Lue Marjan mietteet projektista blogissa >>8 lasten suunnittelemaa maailmaa

Miltä näyttää viidakkohuone, satenkaari- tai sirkusteema lastenhuoneessa. Tutustu Tikkurilan lastenhuoneideoihin, jotka on tehty lasten toiveiden ehdolla.

Katso lisää ideoita lastenhuoneeseen >>