IDEA LASTENHUONEESEEN

Iloinen maatila


Selkeät ja raikkaat kuviot ympäröivät pikku-isännät mielikuvitusta ruokkivilla elementeillä. Tällä eläinfarmilla on mukava touhuta turvassa. Päräyttää traktori käyntiin ja pitää huolta eläinystävistä.Mää mää täällä!

Seinän yläosa on maalattu Joker-maalin sävyillä Capri Y370 ja alaosa sävyllä V389 Valkea kuulas. Joker on turvallinen ja hajuton sisustusmaali, joka soveltuu erinomaisesti lastenhuoneen maalaukseen.

Seinään saa piirtää, sillä aitta ja puu on maalattu Liitu-liitutaulumaalin sävyllä J383 Helinä. Liitu-maalin voi sävyttää satoihin eri sävyihin ja se on helppo maalata. Jakkaran jalat piristettiin Helmi-kalustemaalin Basilika M384 -sävyllä.

Kun huoneen väritys on rauhallinen ja kontrastit kohtuullisia, levottomuutta ei synny, vaikka lastenhuoneen muu sisustus onkin värikäs.


Työohje

Katso videolta, miten maatilan aitta maalattiin!

Katso videolta, miten puu syntyi!


Tarvikkeet

Huoneen maalaamiseen kului Joker-maalin Y370-sävyä 2,7 litraa ja V389-sävyä 2,7 litraa. Liitu-maalia tarvittiin 2 litraa J383-sävyssä. Aikaa toteutukseen kului 3 tuntia.


VINKKI: Helpota ostoksiasi myymälässä! Lisää haluamasi tuotteet muistilistallesi vihreää nappia painamalla ja lähetä lista sähköpostiisi suoraan ylävalikosta.Joker
 
Liitu, liitutaulumaali
 
Yleistela S10
 
Telavarsi S18
 
Telakaukalo S19
 
Sivellin S1