Tuunaa vitriini greipin keltaiseksi


Talo kahdelle -blogin Helena uudisti vitriinin ilmeen maalaamalla sisuksen harmaaksi ja ulkopuolen kirkkaan keltaiseksi. Näin luot tilaan väriä kalusteen maalauksella.Näyttävä vitriini keltaisen ja harmaan yhdistelmällä

Helena maalasi huoneen piristäjäksi keltaisen vitriinin himmeällä Helmi 10 -kalustemaalilla. Helmi on monipuolinen ja turvallinen kalustemaali, joka sopii erinomaisesti kodin erilaisille puu- ja metallipinnoille.

Vitriinin sisäpuoli maalattiin Tunne Väri -kartan harmaan sävyllä H495 Harso ja ulkopuoli raikkaalla keltaisen sävyllä S302 Greippi.
Näin toteutat idean

Maalaa vitriini parissa päivässä uuteen uskoon!


Vitriinin maalaus

PUHDISTA JA HIO

1. Puhdista kalusteen pinta Tikkurilan Maalipesulla etiketin ohjeiden mukaisesti ja anna kuivua.

2. Hio maali himmeäksi ja poista hiontapöly pölynpoistoliinalla.

3. Suojaa maalaamattomat pinnat tarkoitukseen sopivalla paperilla ennen maalausta.

MAALAA

4. Pohjamaalaa kalusteen pinnat kertaalleen Helmi Pohjamaalilla.

5. Pintamaalaa 1-2 kertaa himmeällä Helmi 10 -kalustemaalilla, sisäpuoli sävyllä H495 ja ulkopuoli S302. Helmi on päällemaalattavissa 16 tunnin kuluttua ja käyttöönottokovuus saavutetaan 2-3 vuorokauden kuluttua.

Puhdista työvälineet vedellä ja saippualla tai Tikkurilan Pensselipesulla etiketin ohjeiden mukaisesti.


Tarvikkeet

Helenan vitriiniin tarvittiin Helmi Pohjamaalia 1 litra ja himmeää Helmi 10 -kalustemaalia sävyissä Harso ja Greippi molempia alle 1 litra. Muutos maksoi alle 80 euroa.


VINKKI: Helpota ostoksiasi myymälässä! Lisää haluamasi tuotteet muistilistallesi vihreää nappia painamalla ja lähetä lista sähköpostiisi suoraan ylävalikosta.
Helmi Pohjamaali
 
Maalipesu
 
Hiontapaperi
 
Pölynpoistoliina
 
Maalarinteippi
 
Sivellin S1
 
Kalustemaalitela S14
 
Telavarsi S18
 
Telakaukalo S19
 


IDEAN TOTEUTTAJA: Talo kahdelle -blogin Helena

Talo kahdelle -blogissa seurataan värikästä talonrakennusprojektia. Raksaajina graafikko Helena Valtonen sekä lehmänhermoinen aviomies, onneksi kirvesmies. Mukana myös staffi Buugi.

Lue Helenan mietteet projektista blogissa >>