Maalaa kaappi ruosteenpunaiseksi


Maiju Saw -blogin Maiju uudisti lastenhuoneen kaapiston litralla ruosteenpunaista kalustemaalia. Maalattu kaappi on nyt tilan katseenvangitsija. Ruosteenpunaisen metsästys

Maiju etsi tummanpunaisen sävyn M413 Tikkurilan Symphony-värikartasta ja maaliksi valikoitui himmeä Helmi 10 -kalustemaali. Helmi on tutkitusti turvallinen, mietohajuinen maali, joka kuivuu nopeasti ja täyttää myös lastenhuoneiden kalusteiden pintakäsittelylle asetetut tiukat vaatimukset.

"Olin aluksi vähän epäileväinen värin suhteen, mutta nyt se tuntuu jo ihan omalta!"

Maiju Saha, Maiju Saw -blogiNäin toteutat idean

Maalaa kaapille viikonlopussa uusi sävy!


Kaapin maalaus

1. PUHDISTA

Puhdista kalusteen pinnat Tikkurilan Kalustepesulla etiketin ohjeiden mukaisesti ja anna kuivua.

2. HIO

Hio aiempi maalipinta himmeäksi ja poista hiontapöly pölyharjalla tai pölynsidontaliinalla.

3. ESIKÄSITTELE

Pohjamaalaa tarvittaessa kaluste Helmi Pohjamaalilla kalustemaalitelalla tai siveltimmellä. Anna kuivua 5 tuntia ennen pintamaalausta.

4. MAALAA

Pintamaalaa 1-2 kertaa himmeällä Helmi 10 -kalustemaalilla. Helmi-kalustemaali on päällemaalattavissa 16 tunnin kuluttua. Käyttöönottokovuus saavutetaan 2-3 vuorokauden kuluttua.


Tarvikkeet

Maijun kaapistoihin käytettiin Helmi Pohjamaalia ja -kalustemaalia noin litra. Vastaavaan projektiin maalitarvikkeet olivat noin 50 euron luokkaa.


VINKKI: Helpota ostoksiasi myymälässä! Lisää haluamasi tuotteet muistilistallesi vihreää nappia painamalla ja lähetä lista sähköpostiisi suoraan ylävalikosta.
Helmi Pohjamaali
 
Helmi 10 kalustemaali, himmeä
 
Maalipesu
 
Hiontapaperi
 
Pölyharja
 
Sivellin S1
 
Kalustemaalitela S14
 
Telavarsi S18
 
Telakaukalo S19
 


IDEAN TOTEUTTAJA: Maiju Saw

"Olen intohimoinen sisustusharrastaja ja kirppishamsteri, jonka blogi täyttyy designista ja halvoista kirppislöydöistä. Seuraan trendejä enkä pelkää muutosta."

Lue Maijun mietteet projektista blogissa >>