Nikkaroi eleetön ja varisematon joulukuusi harjanvarresta


Maiju Saw -blogin Maiju loihti taatusti varisemattoman ja skandinaaviseen tyyliin sopivan koristejoulukuusen käyttäen pohjana harjanvartta. Malttamattomat joulunodottajat ehtivät koristella kuusta jo moneen kertaan ennen joulua. Voipa oksistoon ripustaa myös joulukalenterin adventtiajan päiville!

Käytetyt sävytHimmeä vaaleanvihreä on modernin joulupuun väri

Joulukuusen vaalea sävy on Color Now 2018 Minerals -värikokoelmaankin valittu V447 Serpentiini, jonka hento viherrys sointuu täydellisesti monenlaiseen sisustukseen. Himmeä Helmi-kalustemaali toistaa sävyn tyylikkäästi. 

​  Näin toteutat idean

Upean joulukuusen materiaalina toimii harjanvarsi, jotka maksavat rautakaupassa vain muutaman euron. Nikkaroi tyylikäs koristekuusi ilahduttamaan joulunalusaikaa!

1. MITTAA JA SAHAA

Mittaa harjanvarresta runkopuu ja haluamasi määrä oksia. Mallipuussa oksapuita on neljä. Sahaa palat.

2. HIO

Hio sahattujen pätkien reunat.

3. PORAA REIÄT RUUVEILLE

Poraa runkoon reiät oksapuiden kiinnitysruuveja varten tasaisin välein. Huomaa, että ruuvien on tarkoitus jäädä työn takapuolelle ja oksan tulla rungon etupuolelle.


4. KIINNITÄ OKSAT

Kiinnitä oksapuut keskikohdistaan ruuveilla runkopuuhun.

5. VALMISTA TELINE

Mikäli tahdot koristekuusen seisovan pöydällä, valmista sille teline. Mittaa esimerkiksi listasta tai muusta puurimasta haluamasi pituinen pätkä ja poraa sen keskelle halkaisijaltaan kuusen rungon levyinen kolo kuvioporalla.

6. MAALAA

Maalaa kuusi ja mahdollinen teline kahteen kertaan Helmi-kalustemaalin sävyllä V447 Serpentiini.


Tarvikkeet

Koristekuusen 


VINKKI: Helpota ostoksiasi myymälässä! Lisää haluamasi tuotteet muistilistallesi vihreää nappia painamalla ja lähetä lista sähköpostiisi suoraan ylävalikosta.
Helmi 10 kalustemaali, himmeä
 
Hiontapaperi
 
Pölyharja
 
Sivellin S1
 


IDEAN TOTEUTTAJA: Maiju Saw

"Olen intohimoinen sisustusharrastaja ja kirppishamsteri, jonka blogi täyttyy designista ja halvoista kirppislöydöistä. Seuraan trendejä enkä pelkää muutosta."

Lue Maijun mietteet projektista blogissa >>
Tilaa ilmainen Color Now -sisustuslehti!

Nyt voit tilata ilmaiseksi ensimmäisten joukossa Tikkurilan Color Now -sisustuslehden. 80-sivuinen lehti pursuaa ideoita värien rakastajille, vuoden ajankohtaisimmat sisustussävyt, mielenkiintoiset henkilöhaastattelut ja inspiroivat kohteet. Kerro yhteystietosi, niin postitamme lehden kotiovellesi maksutta.

TILAA LEHTI ILMAISEKSI >>