IDEA KORISTEEKSI

Dippaa vanhat joulupallot

Löytyykö kaapin kätköistä vanhoja, kulahtaneita kuusenkoristeita? Maaliin dippaamalla voit tuunata ne helposti ja nopeasti tyyliisi sopivaksi. Dipatut koristeet tuovat juhlavaa tunnelmaa myös joulukattaukseen ja lahjapaketteihin.

Pastellisävyjä

Vanhat kuusenkoristeet dipattiin murrettuihin pastelleihin, mustaan, kultaan ja hopeaan. Dippauksen maaliksi valikoitui turvallinen Helmi-kalustemaali.

  Vai kokeilisitko efektimaaleja?

Jos haluat uutta ulottuvuutta koristeisiisi, voit kokeilla pimeässä hohtavaa Taika Glowta, jossa on kaunis mintunvivahteinen sävy. Kulta- ja hopeaviimeistelyn saat aikaan näyttävällä Taika Helmiäismaalilla.Kun dippaat koristeen Liitu-liitutaulumaaliin, joulupalloon voi kirjoittaa pienen tervehdyksen.

Nopeasti valmista!

Dippaus on hauskaa ajanvietettä niin yksin kuin porukalla. Dippauksessa voi käyttää myös kodin maalausprojekteista jääneitä ylijäämämaaleja, jos niiden käyttöpäivämäärä ja ominaisuudet ovat kunnossa. Dippaukseen lähdettäessä on hyvä huomioida muutama asia: ripustus, kuivauspaikka ja tekniikka.Katso miten dippaat helposti >>


 Ideassa käytetyt tuotteet


Helmi 10 kalustemaali, himmeä
 
Taika Glow
 
Taika Helmiäismaali
 
Liitu, liitutaulumaali