Inspiroidu hohteesta

Kulta, kupari ja messinki säihkyvät nyt niin muodissa kuin sisustuksessa. Lisää kotiisi ripaus loistetta maalin avulla. Näin otat ensiaskeleet metallien maailmaan.

1. Kokeile rohkeasti

Klassisten metallivärien, kuten kuparin, kullan ja messingin lisäksi voit sukeltaa esimerkiksi roosien, violettien tai vedenvihreiden helmiäissävyjen pariin. Tikkurilan Taika-värikartasta löytyy 26 helmiäismaalin sävyä. Jo ripaus helmiäistä antaa huoneelle lisähohdetta.

2. Aloita yksityiskohdista  

Taikavärit sopivat hyvin pienille pinnoille ja yksityiskohtiin. Naulakko, isoäidin lamppu, peltirasia, maljakko tai tuoli voi muuttaa koko huoneen ilmeen.  

3. Panosta kerroksiin  

Valitse väri tarkasti. Maalaa seinäpinnat Taika Helmiäismaalilla  kahteen kertaan telalla peittävän tuloksen aikaansaamiseksi. Pienet yksityiskohdat voit maalata pienellä telalla tai siveltimellä. 


VINKKI! Myös asusteet voivat olla osa sisustusta. Nosta rakkaat kultakengät ihasteltavaksi. Dippaa vanhat aterimet kultamaaliin ja nosta ne esille sisustuksen yksityiskohdaksi. Metallinsävyt sointuvat yhteen niin haaleiden pastellien kuin syvien sävyjenkin kanssa.  

Yhdistä täysmatta helmiäiseen. Kauniin puuterisen roosan seinän saat Tikkurilan täyshimmeällä Harmony-sisustusmaalin sävyllä Y415 Posliinikukka.

Tarvikkeet


Taika Helmiäismaali
 
Sivellin S1
 
Taika-tela S13
 
Telavarsi S18
 
Telakaukalo S19