Varpusen ideasta toteutukseen:

Puun lämpöä ja ajan patinaa juhlakauteen

Sisustusbloggaaja Varpunen loi lämpimän tunnelman mökille tulevaa juhlakautta varten. Lähestulkoon kaikki huoneen puupinnat - lattiat, seinät ja kalusteet - maalattiin uuteen uskoon. Uudista kotisi puupinnat jouluksi helpoin niksein.


VINKKI: Tee maalin ostamisesta kaupassa entistä helpompaa! Lisää haluamasi tuotteet ja sävyt muistilistallesi vihreää nappia painamalla ja lähetä lista sähköpostiisi suoraan ylävalikosta.
Ohje seinän käsittelyyn: Puun syyt esiin

Kaipaatko kotiisi luonnollisen puun lämpöä? Varpusen loisteliaat paneeli- ja vaneriseinät vangitsevat katseen. Makuutilan seinään on tehty suosittu kalanruotokuvio laudoista ja eteissopin seinät on kekseliäästi vuorattu vanerilla. Ohjeesta näet, miten suojaat puiset efektiseinät helposti oikealla tavalla ja estät puupinnan kellastumisen.

Katso ohje >>

Ohje lattian maalaamiseen:
Harmaata kiiltoa

Monilla on haaveissa valkoinen tai harmaa lautalattia, myös Varpusella. Bloggaaja maalasi upean puulattian kuulaan harmaalla sävyllä ja lopputulos on harmoninen. Katso vinkit onnistuneeseen lopputulokseen.

Katso ohje >>

Ohje kalusteiden maalaamiseen: Kaappien kaunotar

Löytyykö nurkistasi puukaluste, jonka saisi tuunaamalla kaunottareksi? Varpunen maalasi rakkaan patakaapin uuteen loistoon Helmi-kalustemaalilla. Joutsenmerkin saanut Helmi on loistava valinta puukalusteillesi.

Katso ohje >>

Ohje kalusteiden maalaamiseen: Muistot estradille

Ihanimmat muistot saavat arvoisensa estradin avohyllyssä. Varpunen uudisti vaalean siron hyllykön. Nyt se kestää aikaa ja tuo uniikit esineet paremmin esiin.

Katso ohje >>

@tikkurila_suomi myös
Instagramissa!

Tikkurilan yhteistyö Varpusen kanssa jatkuu ja alkukeväästä esittelemme seuraavan kohteen. Kurkkaa ideat ensimmäisenä Instagramista ja kerro omasi @tikkurila_suomi!

Inspiroidu Instagramissa >>


Idean toteuttaja: suosikkibloggaaja Varpunen

Helsinkiläinen sisustussuunnittelija,  stailisti ja toimittaja Susanna Vento on tullut tunnetuksi suositusta Varpunen-blogistaan ja OK - omin käsin -kirjasta.

Ihastu Susannan luovaan ja ajattomaan tyyliin Varpunen-blogissa: tyylikkäitä toteutuksia pienelläkin rahalla ja vaivalla.

Tutustu blogiin: pikkuvarpunen.blogspot.fi >>


Kohteen tuotteet


Paneeli-Ässä Titan
 
Permo puulattiamaali
 
Helmi 10 kalustemaali, himmeä
 
Kiva 10, himmeä kalustelakka
 
Pigrol Zen Työtasoöljy