IDEASTA TOTEUTUKSEEN

Paikoillanne, valmiit, hep - lastenhuone valmis!

Projekti Verkaranta -blogista tuttu Jutta Karihtala uudisti lastenhuoneen 9-vuotiaalle koululaiselle sopivaksi. Nyt rauhallisempi värimaailma ja uudet, toiminnalliset kalusteet ovat lastenhuoneen parasta antia. Enää ei tarvitse surra vanhaa lasikuitutapettiakaan!

Lastenhuone maalattiin uuteen uskoon koko perheen voimin. Huoneen seinien lasikuitutapetit tasoitettiin ja ne maalattiin hurmaavan harmaiksi. Nukkumasoppiin lisättiin kätevät liukuovet ja kalusteita maalattiin kierrätyshengessä uuteen uskoon. Nyt esimerkiksi vanha pinnatuoli ja Lundian kirjahylly loistavat heleän mintun sävyssä. Tässä uudistuksen parhaimmat palat ja ohjeet toteutuksiin!


VINKKI: Tee maalin ostamisesta kaupassa entistä helpompaa! Lisää haluamasi tuotteet ja sävyt muistilistallesi vihreää nappia painamalla ja lähetä lista sähköpostiisi suoraan ylävalikosta.Ohje seinän maalaamiseen:
Hyvästi lasikuitutapetti!

Lasikuitutapetti tasoitettiin piiloon ja seinä maalattiin Remontti-Ässällä kulutusta ja hankausta kestäväksi. Kaunis harmaan sävy löytyy Tikkurilan uudesta Deco Grey -värikartasta, jossa on 94 hurmaavaa harmaata.

Katso ohje ja kuvat >>

Ohje pöydän maalaamiseen:
Maalipöytä

Uusi työpöytä on koululaisen suosikkikaluste. Pöytä toimii myös maalina pallopeleissä. Tummansininen maalipinta on sävy sävyyn huoneen liukuoven kanssa ja on oiva kontrasti heleälle mintulle.

Katso ohje ja kuvat >>

Ohje liukuoven maalaamiseen:
Piilopaikka

Aiemmassa lastenhuoneessa haasteena oli liian vähäiset säilytystilat. Nyt asia on korjattu itse tehdyillä liukuovilla.

Katso ohje ja kuvat >>

Ohje ilmoitustaulun maalaamiseen:
Muistitaulu

Jutta uudisti korkista valmistetun muistitaulun Liitu-maalilla. Uudelle muistitaululle voi kirjoittaa viikon tärkeimmät asiat.

Katso ohje ja kuvat >>

Ohje tuolin maalaamiseen:
Pinnatuoli

Vanha pinnatuoli ehostettiin ja maalattiin Helmi-kalustemaalilla uuteen uskoon. Mintunsävyinen tuoli on piristävä lisä lastenhuoneeseen.

Katso ohje ja kuvat >>

Ohje kalusteen maalaamiseen:
Lundian uusi väri

Musta Lundian kirjahylly heräsi uuteen aikaan mintunvihreällä Helmi-kalustemaalilla. Kirjahyllyssäkin voi olla väriä, vai mitä?

Katso ohje ja kuvat >>

Ohje kalusteen maalaamiseen:
Jokapaikan jakkara

Jokapaikan jakkara maalattiin veikeäksi kahdella trendisävyllä. Se toimii sekä sivupöytänä että tarpeellisena vierastuolina.

Katso ohje ja kuvat >>

@tikkurila_suomi myös
Instagramissa!

Esittelemme  ideoita kodin kaunistamisen saralla myös Instagramissa. Kurkkaa ideat ensimmäisenä Instasta ja kerro omasi @tikkurila_suomi!

Inspiroidu Instagramissa >>


Idean toteuttaja: Projekti Verkaranta -blogin Jutta Karihtala

Projekti Verkaranta -blogi on syntynyt vanhan tehdasrakennuksen ympärille, jossa sijaitsee bloggaaja Jutta Karihtalan ja perheen koti. Projekti Verkaranta pitää sisällään pääasiassa tee-se-itse -projekteja, sisustusta, remontointia ja arjen pieniä iloja. Jutta onkin tuleva muotoilija, yksityiskohtien rakastaja ja intohimoinen tee-se-itse-projektien toteuttaja.

Tutustu blogiin: projektiverkaranta.fi >>


Toteutuksessa mukana!


Remontti-Ässä
 
Presto R Telattava tasoite
 
Varma tapetti- ja yleispohjamaali
 
Helmi Pohjamaali
 
Helmi 10 kalustemaali, himmeä
 
Liitu, liitutaulumaali
 
Maalipesu
 

Toteuta ideat!Saatat olla kiinnostunut myös